SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Maailman paras CS:GO-pelaaja haluaa suosikkikartan takaisin
  • Juuso
    Syngelmä

Maailman paras CS:GO-pelaaja haluaa suosikkikartan takaisin

julkaistu: 10.08.2022 12:59

Mirage on ainoa kartta nykyisessä karttavalikoimassa, joka on ollut siinä vuodesta 2012 lähtien. Cloud9:n pelaaja, vuoden 2017 major-voittaja Abay “HObbit” Khassenov kirjoitti Twitterissä tiistaina, että nyt olisi loistava hetki poistaa tylsä Mirage ja lisätä Cobble takaisin karttavalikoimaan. Cobblestone tuli aktiiviseen karttavalikoimaan vuoden 2014 Kölnin majoreille ja poistui sieltä vuoden 2018 Bostonin majoreiden jälkeen.

Navin 19-vuotias Valeriy “b1t” Vakhovskiy kertoo, ettei ole samaa mieltä HObbitin kanssa. G2 Esportsin Nemanja “huNter-“ Kovač liittyi keskusteleen vitsailemalla, että nykyisestä karttavalikoimasta voisi poittaa Nuken.

– Karttaa on ollut viime aikoina huono pelata, jopa katsoa. Ettekä te [Cloud9] edes pelaa sitä. Ette voi hävitä, huNter- sanoo HObbitille.

Ainakin seuraavat kolme kuukautta Navin kanssa pelaava Viktor “sdy” Orudzhev sanoi Miragen olevan nykyisen karttavalikoiman surkein. Joukkuekaveri ja usein maailman parhaaksi tituleerattu Aleksandr “s1mple” Kostyliev liittyi Twitterissä tapansa mukaan keskusteluun varsin nopeasti.

– Kaikki, jotka haluavat Miragen pois karttavalikoimasta, eivät tiedä mitään CS:GO:sta. Sdy:llä on vielä hyvin aikaa oppia, että Mirage on paras kartta vastustajien ulospelaamiseen ja säästökierrosten voittoon, mikä ei ole Miragessa yhtä helppoa kuin esimerkiksi Infernon B-pommipaikalla, s1mple sanoo.

S1mple poistaisi valikoimasta vähiten pelatun kartan ja toisi yhteisön suosikkikartan, Trainin, takaisin karttavalikoimaan.

– Haluan Trainin takaisin. En ymmärrä miksi tämä loistava kartta otettiin pois valikoimasta. Kartta on erinomainen niin terroristi- kuin CT-puolellakin, s1mple ihmettelee.

Lähteet: Dexerto, HObbitCSGO, G2huNter, s1mpleO | Kuva: BLAST