SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Maailman paras CS-joukkue hajoaa? – Valmentaja saanut tarjouksen josta “ei voi kieltäytyä”
  • Perttu
    Leinonen

Maailman paras CS-joukkue hajoaa? – Valmentaja saanut tarjouksen josta “ei voi kieltäytyä”

julkaistu: 03.10.2023 14:30

Entisen Counter-Strike pelaajan ja valmentajan Sebastien “KRL” Perezin väitteet miehen omassa Twitch-lähetyksessä ovat saaneet huhumyllyt pyörimään. Ranskalaisen GenOne CS-joukkueen toimitusjohtaja ja perustaja KRL kertoi striimissään, että major voittaja Vitality olisi menettämässä sekä valmentaja Danny “zonic” Sorensenin ja Emil “magisk” Reifin.

Vitality on tällä hetkellä maailman rankingissa sijalla 1. sekä hallitseva major-voittaja.

(Juttu jatkuu twiitin jälkeen.)

KRL:n mukaan valmentaja zonic olisi saanut niin hyvän tarjouksen Team Falcons-joukkueelta, että siitä ei voi yksinkertaisesti kieltäytyä. Organisaatio on saudiarabialaisessa omistuksessa, joten raha ei tuota heille ongelmia.

KRL:n mukaan zonicista tulisi uuden diilin myötä parempi palkkainen kuin mitä  99,9 prosenttia tier-1 pelaajista ovat. Tanskalaisvalmentajan vanavedessä Falconsiin olisi lähdössä myös Vitalityn toinen valmentaja, niin ikään tanskalainen Lars Christian Robl.

Falcons haluaa tiettävästi ottaa seuraavia askelia kohti Counter-Striken terävintä kärkeä rahaa säästelemättä ja kyseisessä striimissä KRL vihjailee, että joukkue olisi myös magiskin ja Vitalityn penkiltä löytyvän Peter “dupreeh” Rasmussenin perässä.

Falcons majailee tällä hetkellä HLTV:n ranking sijalla 55, mutta saudiorganisaatiossa janotaan nopeasti korkeammille sijoille. Mikäli pelaajahankinnatkin toteutuvat, tietää se sitä, että joukkueen nykyisistä pelaajista yksi tai useampi joutuu vaihtamaan maisemaa.

Organisaation kunnianhimoisista tavoitteista saatiin esimakua kesäkuussa, kun Falcons hankki riveihinsä Montessa ihastuttaneen Mohammad “BOROS” Malhasin, jonka kintereillä oli tiettävästi useampikin joukkue.

Falconsin joukkue tällä hetkellä:

  • Nathan “NBK-” Schmitt
  • Alexandre “bodyy” Pianaro
  • Milosz “mhL” Knasiak
  • Mohammad “BOROS” Malhas
  • Laurentiu “lauNX” Tarlea

Päivitys: siirto on varmistunut Zonicin antamasta haastattelusta Dexertolle. Valmentaja vaihtaa joukkuetta marraskuussa. Apuvalmentaja Robl lähtee mukaan.

Lähde: KRL Twitch Kuva: PGL