SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
kennyS G2
  • Juuso
    Syngelmä

Maailman paras AWP-pelaaja kertoo miltä penkittäminen tuntui

julkaistu: 18.06.2021 13:30

Ranskalainen legendapelaaja, 26-vuotias AWP-tähti Kenny “kennyS” Schrub on jakanut tuntemuksiaan koskien hänen penkittämistään G2 Esportsista.

“kennyS” on aktivoitunut penkittämisensä jälkeen erityisesti Twitchissä ja YouTubessa.

Kenny penkitettiin joukkueesta maaliskuussa. Hän kertoi tuntemuksiaan tilanteesta YouTube-kanavansa “Kysymykset ja vastaukset” -videolla.

“kennyS” kertoo vastikään miten hän kuuli uutiset penkittämisestään. Hänen mukaansa G2 Esportsin CS:GO-manageri, Jérôme “NiaK” Sudries, kutsui hänet tapaamiseen yhdessä joukkueen valmentajan, Damien “maLeK” Marcelin kanssa.

“NiaK” ei ollut kertonut syytä tapaamiselle. Tämä oli Kennyn mielestä outoa.

“Tiesin mitä tulee tapahtumaan. Sinä iltana ei rehellisesti sanoen tuntunut hyvältä. Minua masensi kuulla huonot uutiset. Puhuin kuitenkin ystävilleni. Ymmärsin, että se oli paras siirtoni.”

Kenny jatkoi kertomalla, että ei pystynyt antamaan kaikkeansa joukkueelle. Isoksi syyksi alisuorittamiselleen hän antoi uuden, rajoittavan pelitavan. Hän tunsi olevansa toisinaan hukassa G2 Esportsin pelitavan kanssa.

“Luulen, että joukkueessa tapahtui yksinkertaisesti liikaa. Vietin G2 Esportsissa 5 vuotta aktiivisena pelaajana. Olen ylpeä siitä. G2 on valtava organisaatio ja olen ollut sen pääpelaaja niin pitkään, että jo se itsessään on jonkinlainen saavutus. Olen ylpeä siitä, mutta toisinaan ajattelen, että tarvitsin tämän matkan nähdäkseni asiat nyt toisin.”

Muutama tunti penkittämisen jälkeen “kennyS” alkoi tuntea oloaan helpottuneeksi. Se ei tunnu enää pahalta.

Lähde: AFKGaming

Kuva: G2 Esports

Tuoreimmat uutiset: