SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
m0NESY itsevarmana s1mplen kohtaamisesta: “Ei pelota”
  • Juuso
    Syngelmä

m0NESY itsevarmana s1mplen kohtaamisesta: “Ei pelota”

julkaistu: 24.02.2022 12:00

G2 raivasi tiensä Spodek-areenalle ja IEM Katowice 2022 -huipputurnauksen pudotuspeleihin, kun joukkue voitti alemman kaavion finaalissa Astraliksen karttavoitoin 2–1. Puolivälierissä vastaan asettuu Virtus.Pro, josta voittaja etenee välieriin maailmanlistan ykkösjoukkuetta, NAVIa vastaan.

G2:n 16-vuotias huippulupaus, NAVIn akatemiajoukkueessa aiemmin pelannutta Ilya “m0NESY” Osipovia on podattu uudeksi s1mpleksi. Aleksandr “s1mple” Kostyliev valittiin viime vuonna maailman parhaaksi pelaajaksi. Monen mielestä hän on ollut paras pelaaja jo vuosia.

Kunnioitusta vai painetta ennen puolivälieriä?

Lehdistötilaisuudessa ennen perjantain puolivälieriä Virtus.Pron kapteeni, Dzhami “Jame” Ali, sanoi m0NESYa uudeksi s1mpleksi tämän pelityylin ja taidon takia.

Jamen sanat ovat samaan aikaan sekä kunnioittavia, että paineita lisääviä. M0NESYa tämä ei kuitenkaan tunnu haittaavan, sillä hänen mukaansa olisi upeaa päästä testaamaan itseään puolustavia major-mestareita vastaan. NAVIa edustava Valeriy “b1t” Vakhovskiy oli m0NESYn joukkuetoveri Navi Juniorin ajoilta.

“Minua ei pelota pelata vahvoja vastustajia vastaan. Haluan aina oppia jotain. Siitä [NAVIn kohtaamisesta] tulee rankkaa, mutta en pelkää heidän kohtaamistaan. Haluan pelata heitä vastaan. Haluan pelata b1tiä vastaan.”, m0NESY kommentoi.

Lähde: Dexerto

Kuva: ESLCS