SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Lyon – Shakhtar Donetsk: Kotijoukkue olkoon suosikki.
  • Toimitus

Lyon – Shakhtar Donetsk: Kotijoukkue olkoon suosikki.

julkaistu: 02.10.2018 20:16

Tänään vedonlyönnillisesti yhdessä parhaassa kohteessa kohtaavat Lyon ja Shakhtar. Pelipaikkana toimii Parc Olympique Luonnais, joka on rakennettu vuonna 2016 ja antaakin ottelulle varmasti täydelliset puitteet. Alustana toimii AirFibr, joka on siis nopeanpuoleinen hybridinurmi.

Kotijoukkue Lyon on joukkueista materiaaliltaan vähän tasaisempi, vähän leveämpi ja pelitavaltaan varmasti vähän eurooppalaisempi. Kotijoukkue on myös tänään suhteellisen terve. Hyökkääjä Terrier on poissa nilkkavaivan takia, mutta mies on muutenkin ollut vahvasti mukana rotaatiossa ja tuskin olisi aloittavassa miehistössä tänään muutenkaan. Lyon sai Mestarien Liigaan lentävän lähdön pamauttamalla Manchester Cityä 2 – 1 kupoliin vieraissa ja voimme olla varmoja, että sen voiton myötä tämä kilpailu on nostanut merkitystään valmentaja Genesio Brunon papereissa.

Vierailija Shakhtar Donetsk on myös jo tuttu näky eurokentillä. Joukkue on totuttu näkemään kokolailla ukrainanpoikia pullollaan säestettynä kasalla brasseja, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Tällä kaudella joukkueen maalinteosta ovat olleet vastuussa keskikenttämies Marlos ja hyökkääjä Moraes Junior. Nämä kaksi miestä kannattaakin ottaa terävän silmän alle, kun tällä kaudella joukkueen peliesityksiä seuraa.

Lopputulemana on kuitenkin pakko todeta, että Lyonilta ei ole helppo kotikentällä pisteitä ottaa, eikä varsinkaan pidemmän matkan takaa. Varsinkin tuon ensimmäisen ottelun jälkeen uskon Lyonin laittavan sen verran painoarvoa näille peleille, että kotikentällä he Shakhtarin voittavat.