SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Lyngby Vikings Pelaajatcom Series Fall Finals voittoon
 • Sauli
  Rautiainen

Lyngby Vikings Pelaajatcom Series Fall Finals voittoon

julkaistu: 30.08.2021 09:00

Pelaajatcom Series Fall Finals viimeisteltiin eilen sunnuntaina, kun finaalissa kohtasivat tanskalainen Lyngby Vikings ja ruotsalainen Apeks. Panoksena ottelussa oli paikka Nordic Masters Fall 2021 – Blast Premier Qualifier -turnaukseen.

“Paras kolmesta” -tyylillä pelatun ottelun kartoiksi valikoituivat Vertigo, Inferno sekä Ancient.

Lyngby Vikings aloitti oman karttavalintansa Vertigon vahvasti. Ruotsalaiset saivat kyytiä, kun tanskalaiset etenivät poliisipuolella 11–4 johtoon. Apeks ei tästä lannistunut vaan pisti pystyyn vahvan taistelun ja palasi peliin mukaan. Ratkaisevalla kierroksella Lyngby Vikings oli vahvempi ja voitti tiukan ensimmäisen kartan 16–14.

Toinen kartta Inferno oli selkeämpi tapaus. Apeks ei saanut omassa karttavalinnassaan moottoriaan käyntiin, kun samaan aikaan Lyngby Vikings toteutti suunnitelmiaan täsmällisesti. Ensimmäinen puoliaika meni vielä 10–5 tilanteessa, mutta toisella puoliajalla tanskalaiset dominoivat eivätkä antaneet Apeksille kierrostakaan. Inferno päättyi Lyngby Vikingsille 16–5 ja täten he voittivat koko sarjan 2–0.

Lyngby Vikings etenee Nordic Masters Fall 2021 – Blast Premier Qualifier -turnaukseen taistelemaan paikasta BLAST Premier Showdown -turnaukseen.

Pelaajatcom Series Fall Finals lopputulokset:

 1. Lyngby Vikings
 2. Apeks
 3. Gamerlegion
 4. GORILLAZ
 5. KOVA
 6. Galaxy Racer
 7. ex-Quantum Bellator Fire
 8. 9INE

Aiemmin Pelaajatcom Series Fall Showoff -ottelun myötä suomalaisorganisaatio ENCE eteni turnaukseen, joka pelataan ensi viikonloppuna 3.-5.9. Voit katsoa koko turnauksen YLEn Twitch-kanavalta.

Nordic Mastersin juontajakaarti on seuraava:

 • Arttu “Olvari” Hämäläinen
 • Slaava “Twista” Räsänen
 • Jaakko “palvaila” Palvaila
 • Lauri “NiNLeX” Vanhanen

Lue lisää Pelaajatcomin ja Blastin yhteistyöstä täältä.

Tuoreimmat uutiset: