SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Lukko – Kalpa: Vieraat voittoputkea metsästämässä
  • Toimitus

Lukko – Kalpa: Vieraat voittoputkea metsästämässä

julkaistu: 08.12.2018 13:56

Lukko on vihdoin saanut hommat toimimaan varsinkin kotihallissa. Neljästä edellisestä pelistä saldona on peräti kahdeksan pistettä. Joukkue on noussut jo sarjassa 10. sijalle.

Joukkue on löytänyt otteluihin mielenkiintoisen ratkaisijan. Vasta 19-vuotias Lassi Lehtinen on noussut arvoon arvaamattomaan Lukko-maalilla. Alkukauden haparoinnin jälkeen nuori mies on ollut viime otteluissa todella hyvässä iskussa. Kolme edellistä aloittamaansa ottelua hän on voittanut ja nyt näyttää vahvasti siltä, että Lehtinen on joukkueen ykköstorjuja.

Kalpa otti eilen tärkeän voiton TPS:stä, mutta lukko on ehtinyt huilata jo muutaman päivän. Edellinen ottelu raumalaisilla oli keskiviikkona ja se päättyi tiukan väännön jälkeen 2-1 voittoon Jukureista.

Tokihan Turusta ei ole pitkä matka Raumalle, mutta Kalpa on edelleen yksi Liigan huonoimmista vierasjoukkueista. Kalpa passittaa maalille Jonathan Iilahden, joka on pääsääntöisesti pelannut aikuissarjoissa ruotsin alasarjoissa. Hän sai viime vuonna Sportissa torjuntavastuuta 16 ottelun verran. Mies päästi 16 ottelussa keskimäärin 3.27 maalia. Tällä kaudella vastuuta ei ole tullut. Mestiksen IPK:ssa yksi ottelu ja neljä päästettyä maalia. Liigassa mies on tällä kaudella kaksi lyhyttä stinttiä ennen eilistä päässyt maalille. Toki hän piti turkulaiset eilen yhdessä maalissa, joten nähtäväksi jää tässä pelissä onnistuminen.

Helppo peli ei vieraille ole luvassa, varsinkin kun Lukko on parantanut otteitaan huomattavasti. Kaikella järjellä kotijoukkue tämän vie jo ihan pelkästään rauhallisemmalla otteluohjelmalla. Kalpa pelasi eilen, mutta onnistumisesta huolimatta on vaikea löytää tästä vieraita lapulle.