SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Lukko – JYP: Ottaako Lukko bounce backin JYPin kustannuksella?
  • Toimitus

Lukko – JYP: Ottaako Lukko bounce backin JYPin kustannuksella?

julkaistu: 03.01.2019 14:29

Äijänsuolla pyörähtää Liiga vihdoin käyntiin myös uuden vuoden puolella Lukon ja JYPin viiden päivän tauolta takaisin askiin.

Neljäntenä Liigassa oleva Lukko kärsi viimeksi kotonaan TPS:llä kirvelevän 2-3 tappion voitettuaan sitä ennen yhdeksän peräkkäistä otteluaan.

Tuosta pelistä sivussa ollut Janne Keränen palaa Lukon Arttu Ilomäen johtaman ykkösen toiseen laitaan, missä Heikki Liedes kirmaa edelleen oikeassa laidassa.

Itävaltalainen Manuel Ganahl palaa puolestaan Eetu Koivistoisen nelosvitjaan. Tosin Ässiä vastaan Ganahl nähtiin tilapäisesti myös Tapio Laakson kolmosenkin laidassa.

Laakso saa tänään laidoilleen Petmanin molemmat veljekset Villen ja Mikon.

Oskari Setänen jatkaa kahdeksatta peliä peräkkäin Lukon maalissa.

JYP otti viimeksi kolmannen voittonsa kymmenestä viime pelistään, kun Ässät meni katolleen Hippoksella 3-1.

Kuudesta edellisestä vieraspelistään JYP on hävinnyt viisi, ainoa vierasvoitto on tullut Jukureista 2-1 jatkoilla reilu kaksi viikkoa sitten.

Julius Nättinen ei ole tänään askissa, joten laiturin tontin ottaa JYPin ykkösessä David Tomasek. Tsekkilaituri oli tosin ykkösvitjassa viimeksi Jani Tuppuraisen tontilla, kun 38-vuotias veteraani istutettiin toisen veteraanin, Juha-Pekka Hytösen (37) johtamaan kolmoseen.

Oscar Eklundin korvaa tänään ykköspakkiparissa Mikko Kuukan rinnalla Mikko Mäenpää, jonka tontilla puolestaan kakkosparissa Juuso Vainion vierellä luutii Roni Allen, joka oli seitsemäs pakki viimeksi Ässiä vastaan. Ossi Ikonen on tuossa roolissa tänään. Eetu Laurikaisen vuoro on ottaa tänään paikkansa JYPin maalissa.

Joukkueet ovat kohdanneet jo kahdesti tällä kaudella ja molemmat ovat hoitaneet kunnialla kotivoitot kotiluolissaan plakkariinsa.

Lukko ottaa tänään bounce backin ja JYP joutuu maksumieheksi TPS-tappiolle.