SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Ludvig “Brollan” Brolin täydentää fnaticin viisikon
  • Toimitus

Ludvig “Brollan” Brolin täydentää fnaticin viisikon

julkaistu: 17.10.2018 18:52

Vain kaksi viikkoa sitten Adil “ScreaM” Benrlitom liittyi fnaticin kokoonpanoon väliaikaisena pelaajana. Nyt kuitenkin fnatic on päättänyt palata täysin ruotsalaiseen kokoonpanoon, kun se hankki Ludvig “Brollan” Brolinin Red Reservestä.

16-vuotias ruotsalainen on jo toinen fnaticin hankinta muutamaan viikkoon, kun Simon “twist” Eliasson liittyi korvaamaan William “draken” Sundinin. Brollan on jo aikaisemmin ehtinyt edustaa fnaticia, kun pelaaja teki debyyttinsä viime vuoden marraskuussa. Tiimi sijoittui WESG EU & CIS Regional finaaleissa neljänneksi.

Tämän jälkeen pelaaja teki sopimuksen Godsentin kanssa jota edusti kesäkuuhun asti, kun kaikki Godsentin pelaajat siirtyivät Red Reserven nimen alle. Tiimi ei kuitenkaan missään kohtaa saavuttanut hyviä tuloksia turnauksissa, varsinkaan Laneilla.

Pelaaja on saanut selvää ylistystä, varsinkin fnaticin Jesper “JW” Wecksellsiltä ja tiimin valmentajalta Jimmy “Jumpy” Berndtssonilta. Pelaajaa kuvataan kovana työskentelijänä ja erittäin nälkäisenä voittamaan ja tämä on motivoinut koko fnaticin tiimiä.

Pelaajan debyyttiä ei kauaa jouduta odottamaan, sillä fnatic pelaa jo tänään FaZea vastaan ESL Pro Leaguen Season 8:n lohkovaiheessa. Ensimmäinen Lan uudella kokoonpanolla nähdään ensi kuussa, kun ruotsalaiset osallistuvat 6.11-11.11 järjestettävään IEM Chicagoon.

Fnaticin nykyinen kokoonpano:

Jesper “JW” Wecksell
Freddy “KRIMZ” Johansson
Richard “Xizt” Landström
Simon “twist” Eliasson
Ludvig “Brollan” Brolin

Jimmy “Jumpy” Berndtsson (Valmentaja)

William “draken” Sundin (Penkillä)

Lähde: fnatic