SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Los Angeles Rams – Los Angeles Chargers: Paikallispelissä on latausta!

julkaistu: 23.09.2018 14:57

Los Angelesissa pelataan tänään paikallisottelu ja kotijoukkue on otteluun selkeä suosikki! Joukkueet ovat pelanneet viimeksi vastakkain vuonna 2014, kun kumpikin joukkue pelasi vielä eri kaupungissa. Vaikka joukkueet pelaavatkin samassa kaupungissa, ovat he eri konferenseissä historiansa takia.

Rams aloitti kauden täysin odotusten mukaisesti. Joukkueen puolustus on järkyttävän hyvässä kunnossa ja tästä osoituksena kaksi edellistä peliä. Raiders sai taululle vain 13 pistettä ja Arizona jäi lopulta nollille. Hyökkäys on takonut peräti 33,5 pisteen keskiarvolla tähän asti. Rams teki viime kaudella NFL:n eniten pisteitä ja nyt se saa hyvän sauman takoa samanlaisia lukemia taululle Chargersin puolustusta vastaan.

DE Joey Bosan puuttuminen on ollut nähtävästi jättimäinen takaisku Chargersin puolustukselle. Joukkueen passrush on totaalistä jätettä ja joukkueelle on tehty peräti 68 pistettä ensimmäisesä kahdessa ottelussa. Vaikka hyökkäys joukkueella onkin ihan mukiinmenevä, ei QB Philip Rivers pysty yksin kantamaan koko joukkuetta. Varsinkin nyt kun vastassa on NFL:n pistetehokkain hyökkäys.

Chargers tulee pääsemään tänään kyllä taululle, mutta se ei pistetehtailussa pysty pysymään Ramsin mukana. Ottelussa on suurehko tasoitus, mutta niin on joukkueiden tasoerokin suuri. Ottelussa on myös harvinaisen alhainen pistelinja, joten yli 48,5 pistettä on myös hyvä kohde otteluun!