SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Los Angeles Rams – Dallas Cowboys: Pienipisteinen peli luvassa

julkaistu: 12.01.2019 16:11

Rams ja Dallas kohtaavat yöllä mielenkiintoisessa ottelussa. Losissa on nähty tällä kaudella suuripisteisiä otteluita, mutta Dallasin puolustus on parisen kertaa yllättänyt tällä kaudella. Joukkue onnistui mm. Saintsin pitämään peräti kymmenessä pisteessä.

Ramsin puolustus on niin mätä, että tästä voisi odottaa jättipisteistä peliä. Dallasin hyökkäys on kuitenkin lopulta niin paperia, ettei siihen päästä. Ezekiel Elliott tulee juoksemaan tänään paljon palloa, mutta Ramsin puolustuksen linja on sen verran terävä, ettei varmasti jättipeliä nähdä mieheltä.

Dallas on pelannut läpi kauden todella lähellä vastustajansa tasoo ja sellainen nähdään varmasti tänäänkin. Dallas ei todellakaan halua Ramsin hyökkäyksen viihtyvän kentällä liian pitkään. Varsinkin Elliottin ansiosta Dallas tulee hallitsemaan peliä tänään todella paljon ja tästä syystä pisteet jäävät vähiin.

Dallasin hyökkäyksessä on löytynyt Cole Beasleystä yllättävän ratkaisijan. Mies on nostanut loppukaudesta tasoonsa huimasti ja varsinkin Amari Cooperin ansiosta mies on saanut tilaa hyökkäyskentällä. Joukkueen QB Dak Prescott on kuitenkin niin arvaamaton tapaus, ettei häneen voi tälläisessä pelissä luottaa.

Viime viikolla Seahawks teki Dallasin puolustuksesta sankarin. Vaikka puolustus pelasikin hyvän pelin, oli valmentaja Pete Carollin pelikutsut todellista jätettä. Rams ei tule tänään tyhjentämään koko kikkakirjaa ja ottelusta on vaikea odottaa suuripisteistä. Myöskään Ramsin karkumatkaa tuskin tänään nähdään. Dallas yrittää pitää Ramsin hyökkäyksen kentällä maksimissan 20 minuuttia ja tästä syystä 100 pisteen hassutteluottelua ei tulla näkemään.