SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Los Angeles Kings – St.Louis Blues: Peseekö Kings kasvonsa Bluesin kustannuksella?
  • Toimitus

Los Angeles Kings – St.Louis Blues: Peseekö Kings kasvonsa Bluesin kustannuksella?

julkaistu: 21.01.2019 16:35

Staples Centerissä kohtaavat Primetime-pelissä kello 23 alkaen lännen häntäpään joukkueista Los Angeles Kings ja St.Louis Blues.

Kingsin piiskuri Willie Desjardins on epäkiitollisen tehtävän edessä, kun pitäisi näyttää kyntensä ja kääntää kolmannen pelinsä neljässä päivässä pelaavien ”kunkkujen” kurssi toissailtaisen murskatappion jälkeen.

Toisaalta totaalisen kasvojenpesun jälkeen on mukavampi lähteä 11 päivän All Stars-tauolle ja aloittaa sitten freshinä kuuden pelin vieraskiertue!

Mitä tulee rumaan toissailtaiseen 1-7 -tappioon Avalanchelle Pepsi Centerissä, eiköhän tänään nähdä aivan toisenlainen Kings kotiaskissaan. Jos jotain positiivista tuosta pelistä jäi ammennettavaa, niin Ilya Kovalchuk sentään teki maalin, mikä oli venäläislaiturin kolmas piste ja toinen maali neljään peliin.

Jonathan Quick (23. 90.29/2.96) aloittaa todennäköisesti tänään taas Kingsien maalinsuulla.

Neljä kuudesta viime pelistään voittanut Blues on väläytellyt osaamistaan erityisesti vierasaskeissa, missä ovat kukistaneet mm. Capitals ja Stars sekä aiemmin mm. Flames, joten toisaalta ei ollut ihmekään, ettei virta riittänyt sitten enää saarelaisia ja Bruinsia vastaan.

Ja pitää myös muistaa, että molemmat jälkimmäiset joukkueet ovat toisesta konferenssista, eikä niiden voittaminen perinteisesti kuulu ykköspriooriteetteihin.

Jake Allen (36. 89.72/3.04) palannee tänään vieraiden maalinsuulle.

Bluesin senttereistä Ryan O’Reilly on äitynyt hyvään iskuun, sillä 27-vuotias hyökkääjä on viiden ottelun pisteputkessa (1+5) ja seitsemässä pelissäkin on kolahtanut plakkariin vielä tehoja 1+7.

Viidessä viime pelissä myös vanha taituri Vladimir Tarasenko on intoutunut näyttämään parhaita puoliaan ja reppu on kolissut viidessä pelissä neljästi (4+1).

Tavallisesti Kings olisi Bluesille suupala, mutta juuri tuon edellämainitun selkäsaunan ansiosta isännille on annettava mahdollisuus kääntää kurssinsa. Varsinkin kun vielä Kingsin kertoimet ovat voimakkaassa nousussa!