SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Los Angeles Chargers – San Francisco 49ers: Matt Breidan päivä?

julkaistu: 30.09.2018 18:08

Kyse ei ole mistään Vain Elämää -jaksosta, vaan karusta faktasta. 49ers menetti ykkös-QB:nsa ja tänään kentällä aloittaa CJ Beathard. Vaikka Beathard ei ole tuhottoman huono pelinrakentaja, tulee tänään 49ersin valmentaja Kyle Shanahan varmasti juoksuttamaan Matt Breidalla palloa.

Vaikka Breidalla on ollut tällä viikolla ollut ongelmia polven kanssa, on niin myös ollut toisella 49ersin keskushyökkääjällä. Viimeisimmän tiedon mukaan myös Alfred Morris pelannee tänään, mutta vielä muutama tunti sitten hänen pelaamisensa oli todella epävarmaa. Siinä missä Morris on juossut hieman yli 50 jaardia pelissä, on Breida onnistunut peräti yli 90 jaardin tahtiin pelissä.

Breida on tällä hetkellä todellisessa liidossa ja hän saa vastaansa Chargersin juoksupuolustuksen. Chargersia vastaan on juostu peräti 120 jaardia per peli ja se on todella paljon.

Nykyisen QB-tilanteen ja Morrisin vamman ansiosta voidaan odottaa Breidan ottavan kiitettävän määrän snappeja tänään. Vaikka mies on onnistunut kahdessa edellisessä pelissä todella hyvin, on hänen juoksujaardilinjansa asetettu kyseenalaisen alhaalle. Uskomme vahvasti, että Breida onnistuu tänään takomaan taululle yli  56 jaardia!