SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Los Angeles Chargers – Baltimore Ravens: Wild Cardin mielenkiintoisin!

julkaistu: 06.01.2019 17:38

Kahdeksalta alkava NFL Playoffien Wild Cardin kolmas ottelu on ehdottomasti kierroksen mielenkiintoisin. Ravens saapuu Chargersin vieraaksi. Chargers olisi suoraan playoffien toisella kierroksella, ellei he olisi jääneet oman divisioonansa toiseksi. Joukkueet kohtasivat kaksi viikkoa ennen kauden loppua ja sillon Ravens oli 22-10 lukemin parempi. Tuo peli pelattiin juuri Chargersin kotistadionilla ja ottelua oli seuraamassa vain 25 000 ihmistä.

Tänäänkään lippuja ei ole myyty loppuun, mikä on ennenkuulumatonta NFL:n playoffeissa. Otteluun saisi vieläkin 50 jaardin linjalle lippuja alakatsomoon vain 200 dollarin hintaan. Tämän kaltaisista lipuista maksetaan muilla joukkueilla sieluja pelkästään runkosarjaotteluihin.

Itse peliin. Ravens on luonut hyökkäyksensä uudestaan QB Lamar Jacksonin astuttua joukkueen peräsimeen. Ravens on juossut yli 200 jaardia pelissä ja nyt vastassa on NFL:n yhdeksänneksi paras juoksupuolustus. Todellisuudessahan näin ei ole, sillä Chargers ei ole pelannut vahvoja juoksujoukkueita vastaan. Joukkueen puolustus on kuitenkin parantanut DE Joey Bosan paluun jälkeen. Chargersin puolustuskuvioista on peräti kolme neljännestä zone coveragea, mikä on koko NFL:n eniten.

Jacksonia on kritisoitu huonon heittokäden takia, mutta juosten pallo liikkuu. Ei Jackson huono heittämään ole, mutta miehen kokemattomuus näkyy. Pitää kuitenkin muistaa, että Jacksonille on varalla entinen Super Bowlin MVP Joe Flacco, joka kyllä palloa osaa heittää. Tähän päälle kun lisätään hyökkäyksessä tällä kaudella nähdyt Wildcat-kuviot, voidaan nähdä todella mielenkiintoista hyökkäystä Ravensilta tänään.

Ravens omaa koko NFL:n parhaan puolustuksen. Chargersin QB Philip Rivers ei vastaavasti viihdy parhaita puolustuksia vastaan. Mies on pelannut nyt yhdeksän kertaa NFL:n parasta puolustusta vastaan ja voittanut noista vain kaksi. Vielä kun Chargersin WR Keenan Allen ei ole 100% kunnossa, on Chargersilla luvassa vaikea ottelu.

Ravensin puolustus pelasi vaihtelevan loppukauden, mutta mikä tärkeintä, joukkue nappasi kuusi voittoa viimemisestä seitsemästä ottelusta. Näin ollen Jackson ei ole hävinnyt NFL-urallaan kuin kerran aloittavan QB:na ja tuokin tappio tuli Kansas City Chiefsiä vastaan vieraissa jatkoajalla. Tuonkaan voitto ei ollut kaukana.

Vaikka Chargersilla on vahvasti voittava record tällä kaudella, sen ohjelma on ollut täynnä Billsin, Raidersin ja Cardinalsin tasoisia joukkueita. Joukkueen ohjelmasta on vaikea löytää tältä kaudelta yhtään vakuuttavaa voittoa. Ravens on syystäkin ottelussa suosikki ja sen pitäisi kattaa helpohkosti potkumaalin tasoitus.

Päivitys 18:44 – Joukkueiden poissaolot

Merkittävää näistä poissaoloista tekee LB Jatavis Brownin ja NT Brandon Mebanen poissaolot. Brown taklasi joukkueiden edellisessä kohtaamisessa neljä kertaa ja avusti neljästi. Mebane vastaavasti hoiti hommansa 3-3 statseilla. Tämä vaikeuttaa suuresti Chargersin juoksupuolustusta.

Ravensin poissaolot vastaavasti eivät ole samalla vakavuusasteella.