SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Lopetequin aika Realissa loppui – Solarin vuoro pyörittää.
  • Toimitus

Lopetequin aika Realissa loppui – Solarin vuoro pyörittää.

julkaistu: 30.10.2018 11:41

Real Madrid on ilmoittanut irtisanovansa valmentajansa Julen Lopetequin. Seuran alkukausi on ollut todella haastava ja Lopetequin potkuja on jalkapallopiireissä odotettu jo jonkin aikaa. Seura päätti kuitenkin antaa valmentajalleen aikaa El Classicoon saakka, mutta 5-1 turpasauna Barceloonalta on jotain, mitä Real Madridissa ei voida koskaan sallia. Seura tiedoittikin virallisessa tiedotteessaan potkujen syystä seuraavanlaisesti.

-Päätös on tehty vastuullisesti ja sillä pyritään muuttamaan joukkueen dynamiikkaa vielä kun meillä on kaikki kauden tavoitteemme saavutettavissa. Seuran johdon mukaan joukkueessa, jossa pelaa kahdeksan Ballon d’Or-ehdokasta, mikä on enemmän kuin koskaan seuran historiassa laatu on selkeästi epäsuhteessa nykyisten tulosten kanssa. Seura haluaa kuitenkin kiittää Lopetequita ja hänen teknistä tiimiään tekemästä työstään ja toivoo heille kaikkea hyvää jatkossa.

Solarin vuoro kokeilla menestyä

Seuran seuraavaksi valmentajaksi on pestattu Real Madrid Castillaa valmentanut Santiago Solari ainakin väliaikaisesti. Seuran tiedetään neuvotelleen Antonio Conten kanssa, mutta epävirallisten tietojen mukaan Conte olisi vaatinut seuralta ainakin uutta hyökkäyspään pelaajaa ja topparia, mutta seura ei ole halukas niitä hankkimaan. Joka tapauksessa Real on hankkimassa itselleen tiettävästi uutta manageria ja Solarin aika seuran johdossa ei tulisi olemaan kovinkaan pitkä. Joka tapauksessa Lopetequin aika Real Madridissa oli ennätyksellisen lyhyt. Ainoastaan José Antonio Camacho on saanut nopeemmin saapasta seurasta valmentaen joukkuetta vain kahden ottelun ajan vuonna 2004.

(Kuva: Fox Sport)