SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
LoL-sarja Arcane kiisi Netflixin katsotuimmaksi
  • Saara
    R

LoL-sarja Arcane kiisi Netflixin katsotuimmaksi

julkaistu: 11.11.2021 12:00

League of Legendsiin perustuva animaatiosarja Arcane on ottanut rakettimaisen lähdön noustuaan Netflixin katsotuimmaksi sarjaksi ainakin 38 maassa. Riot Games julkaisi sarjan tämänvuotisten maailmanmestaruuksien päätyttyä viime lauantaina, joten se varasti ykköspaikan Squid Gamelta vain muutamissa päivissä.

Arcanen pisteet IMDB:ssä ovat tällä hetkellä 9,4 kymmenestä ja arvostelut myönteisiä kautta linjan. Sarja on vakuuttanut katsojat niin Saksassa, Tanskassa, Brasiliassa, Venäjällä, Ranskassa, Egyptissä kuin Uruguayssakin, joiden kaikkien Netflix-ykkösenä se esimerkiksi keikkuu. Rotten Tomatoesin tomaattimetrikin näyttää satasta!

Sarjasta on ilmestynyt nyt kolme jaksoa, joka tarkoittaa kolmannesta koko sarjasta. Jaksot raottavat pelattavien hahmojen, kuten Vin, Jinxin, Ekkon, Jaycen ja Viktorin elämäntarinoita. Loput jaksot julkaistaan parin seuraavan viikon aikana.

Riot Games on aiemmin julkaissut useampia lyhytelokuvia ja musiikkivideoita, mutta täyspitkä sarja on vaatinut jo huomattavasti enemmän panoksia. Tähänastisen menestyksen huomioon ottaen Arcane tuskin jää yhtiön viimeiseksi animaatioprojektiksi.

Lähde: esports.com
Kansikuva: Riot Games / Netflix

Tuoreimmat uutiset: