SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
LoL-pelaaja antoi tietämättään huutia joukkuetoverilleen – joka istui hänen vieressään!
  • Saara
    R

LoL-pelaaja antoi tietämättään huutia joukkuetoverilleen – joka istui hänen vieressään!

julkaistu: 12.03.2023 15:10

Kiinalainen Li “Xiaohu” Yuan-Hao hoitaa mid lanerin paikkaa Weibo Gamingissa, joka pelaa Kiinan League of Legends Pro Leaguessa. Äskettäinen ranking-harjoitusmatsi ei mennyt kuitenkaan kovinkaan hyvin, minkä johdosta pelaaja päätti ilmaista ääneen tyytymättömyytensä joukkueen suorittamiseen. Huomaamatta jäi, että yksi heistä oli hänen ammatillinen tiimitoverinsa, joka vieläpä istui hänen vieressään.

Lähes koko Xiaohun joukkue treenipelissä oli nitistetty, ja vastapuolella oli mojova etumatka. Kamelin selkä katkesi lopullisesti, kun Olaf-hahmo tuli ja eliminoi Xiaohun Apheliosin.

Xiaohu vaikeroi, ettei ansaitsisi niin kelvotonta joukkuetta joka kerta. Hän valitti, etteivät joukkuelaiset olleet lainkaan valppaina tai edes paikalla siellä, missä heitä kaivataan. He saivat kuulla olevansa unissakävelijöitä ja pelkurikoiria.

Tässä vaiheessa Weibo Gamingin harjoitussalissa lähettyvillä istunut Light paljasti kollegalleen tämän sättineen juuri vieruskaveriaan.

Hölmöön tilanteeseen joutunut Xiaohu kysyi naurahtaen Lightilta, miksei tämä ollut sanonut mitään siinä vaiheessa, kun heidät oli sijoitettu samaan aulaan. Hän oli vain istunut hiljaa ja kuunnellut kaverinsa äksyilyä. Onneksi kumpikaan pelaaja ei sattumuksesta ottanut oikeasti nokkiinsa.

– En kai minä sinusta mitään sanonut, vai? naurahti Xiaohu.

– Luullakseni kutsuit minua juuri idiootiksi, vastasti Light.

Aika velikultia.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Riot Games