SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
LOCK//IN-laatikot haalivat yli 10 miljoonaa Valorant-joukkueille
  • Saara
    R

LOCK//IN-laatikot haalivat yli 10 miljoonaa Valorant-joukkueille

julkaistu: 11.03.2023 06:00

Riot Gamesin mukaan Valorantin LOCK//IN-kapseli on kerännyt yli kymmenen miljoonaa dollaria VCT:n kumppanijoukkueille pelinsisäisessä myynnissä.

Kapseli julkaistiin viime kuussa LOCK//IN-tapahtuman alla. Kyseessä oli aiempien VCT Champions -pakettien tapaan eksklusiivinen setti, joka oli saatavilla ainoastaan kuukauden ajan seitsemäs maaliskuuta saakka. Nyt myynti on päättynyt, ja puolet tuotosta jaetaan VCT-kumppaneiden kassoihin.

Mitä rajoitetussa erässä sitten sai omakseen? Kapseli sisälsi lähitaisteluaseen, pelaajakortit sekä pelinsisäisen sprayn.

Ykköstuote on Misericórdia-veitsi, jolla voi tunnustaa väriä: neljä eri tyyliä kuvastavat eri alueellisia VCT-liigoja.

  • Sininen: Tyynenmeren alue (VCT Pacific)
  • Vihreä: Amerikat (VCT Americas)
  • Violetti vihrein korostuksin: Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka (VCT EMEA)
  • Punainen: VALORANT Champions Tour

Veitsen ohessa kapsuli sisälsi kolme pelaajakorttia, yhden kutakin kumppanuusliigaa kohden. Turnauksen järjestäjämaan Brasilian kunniaksi sai vielä VAMOS!-sprayn.

Kuva: Riot Games

 

Paketin tuotokset ovat olleet aiempaa suuremmat. Ensimmäinen, vuonna 2021 julkaistu Champions-paketti keräsi Riotin mukaan 18,72 miljoonaa dollaria, ja viimevuotinen hieman vähemmän. Uusi LOCK//IN-kokoelma on tuottanut reippaaat kymmenen miljoonaa pelkästään joukkueiden pottiin, joten kokonaissumman on oltava ainakin 20 miljoonaa.

Tuotto tulee joukkueiden voittorahojen päälle.

Lähde: Esports.gg Kansikuva: Riot Games