SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Liquidin johdolle kovaa palautetta: V**** tätä joukkuetta
  • Juuso
    Syngelmä

Liquidin johdolle kovaa palautetta: V**** tätä joukkuetta

julkaistu: 20.05.2024 15:24

Casper “cadiaN” Møller liittyi Liquidin CS2-joukkueeseen joulukuussa uutena pelinsisäisenä johtajana ja AWP-pelaajana.

ESL Proliigan 19. kaudella joukkue ei yltänyt pudotuspeleihin ja myös Kööpenhaminan CS2-majorit jäivät haaveeksi. IEM Chengdun turnauksessa Liquid jäi niin ikään lohkoon.

Møller ja joukkueeseen palannut kanadalaistähti Russel “Twistzz” Van Dulken eivät ole onnistuneet nostamaan Liquidia toistaiseksi takaisin huipulle. Tämä on saanut Liquidin joukkueenjohdon etsimään nopeita ratkaisuja tulosten parantamiseksi.

Tällä hetkellä pää on joukkuetta puoli vuotta johtaneella Møllerilla. Joukkueen kannattajat eivät ymmärrä mahdollista päätöstä penkittää Møller. Monen mielestä Liquid ei ole organisaationa riittävän kärsivällinen.

— Ette voi olla tosissanne. He aikovat mahdollisesti penkittää juuri sen pelaajan, joka on sekä IGL (pelisisäinen johtaja) että AWP, yksi Liquidin faneista kommentoi Redditissä.

— En pysty ymmärtämään cadiaNin mahdollista penkittämistä. Tämähän on uusi joukkue ja kärsivällisyys on kaiken A ja O, toinen kannattaja komppaa.

Kannattajien mielipide tiivistyy hyvin kolmannen yksittäisen kannattajan viestiin: “Voi hyvä luoja. V**** tätä joukkuetta.”

Maailmanrankingin perusteella Liquidilla pyörii tällä hetkellä ihan hyvin. Joukkue kolkuttelee kymmenenkärkeä sijalla 11.

Liquid pelaa seuraavaksi CCT Global Finals 2024 -huipputurnauksessa, jossa on mukana myös muun muassa suomalaisorganisaatio ENCE:n CS2-kokoonpano. Turnaus pelataan verkossa.

Joukkue nähdään laneilla jälleen jo viikon kuluttua, kun IEM Dallasin huipputurnaus alkaa 27. toukokuuta.

Lähde: Dot Esports | Kuva: PGL