SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Liquidin CS-pelaaja YEKINDAR huonosta pelikunnostaan: On ollut henkisesti vaikeaa
  • Juuso
    Syngelmä

Liquidin CS-pelaaja YEKINDAR huonosta pelikunnostaan: On ollut henkisesti vaikeaa

julkaistu: 03.05.2024 10:36

Liquidin Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis kertoi ESL Pro League Season 19 -turnauksen yhteydessä Pleylle, että tietyt henkilökohtaiset asiat serverin sisä- ja ulkopuolella ovat vaikuttaneet hänen mielensä hyvinvointiin.

– Nämä [henkilökohtaiset] asiat ja suoritukseni major-karsinnoissa kasaantuivat päälleni, mikä oli haastavaa, Gaļinskis kertoo.

Gaļinskis pelasi Kööpenhaminan CS2-majoreiden ratkaisevan karsintaturnauksen 0,98 ratingilla. Kuolemia kertyi yhteensä 18 kappaletta enemmän kuin tappoja. Liquid ei edennyt jatkoon turnauksesta.

Gaļinskisin tavoite on selvä. Hän haluaa palata huipulle.

– Uskon yhä itseeni ja olen edelleen varma omista kyvyistäni. Tiedän, että nykyinen tasoni ei riitä. Minun on tehtävä jotain asialle, Gaļinskis toteaa.

Gaļinskis kertoo haluavansa palata takaisin “vuoden 20 parasta pelaajaa” -listalle. Gaļinskis valittiin vuonna 2021 vuoden kahdeksanneksi parhaaksi pelaajaksi ja vuotta myöhemmin vuoden 15:ksi parhaaksi pelaajaksi.

– Henkilökohtaisesti olisi mahtavaa olla jälleen Top 20 -pelaaja ja suoriutua samalla tavalla kuin tein Virtus.prossa. Tavoitteeni on tietysti palata samalle tasolle, mutta paljon riippuu myös joukkueen tasaisuudesta.

ESL Pro Leaguessa Liquid on pelannut paremmin kuin alkuvuonna. Joukkue eteni pudotuspeleihin voittaessaan Furian ja Monten. Puolivälieräpaikasta tiimi kamppailee Jimi “Jimpphat” Salon edustamaa MOUZ:ia vastaan lauantaina.

Gaļinskisin englanninkielisen haastattelun pääset lukemaan kokonaisuudessaan alla olevasta lähdelinkistä.

Lähde: Pley | Kuva: PGL