SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Liquidin CS-joukkueeseen eurooppalainen enemmistö – pitkäaikaiselle pelaajalle hyvästit
  • Juuso
    Syngelmä

Liquidin CS-joukkueeseen eurooppalainen enemmistö – pitkäaikaiselle pelaajalle hyvästit

julkaistu: 24.06.2023 13:55

 

Counter-Striken pelaajasiirrot etenevät. Aiemmin Pohjois-Amerikan ykkösjoukkueena tunnettu Liquid on vaihtanut kaksi pelaajaansa, Nick “nitr0” Cannellan ja Jonathan “EliGE” Jablonowskin kahteen eurooppalaispelaajaan.

Liquidin kokoonpanoon liittyvät venäläinen Robert “Patsi” Isyanov, joka saavutti välieräpaikan Antwerpenin majoreilla Spiritin kanssa keväällä 2022, ja 500:n bulgarialaispelaaja Aleks “Rainwaker” Petrov. Rainwakerilla ei juuri ole kokemusta huipputasolla pelaamisesta, mutta hän on väläytellyt lupaavia otteita alemmalla tasolla.

Pelaajavaihtojen myötä Liquidin kokoonpanossa on eurooppalaisenemmistö. Kanadalainen Keith “NAF” Markovic ja yhdysvaltalainen Josh “oSee” Ohm säilyttivät paikkansa kokoonpanossa. Vaihdot tarkoittavat, että Liquid joutuu karsimaan esimerkiksi major-paikasta Euroopan karsintalohkoissa, jotka ovat kovatasoisimpia karsintalohkoja maailmassa.

Pitkäaikaisen pelaajan hyvästit

EliGE ehti edustaa Liquidia peräti kahdeksan vuoden ajan. Karttoja hänelle kertyi 1744, merkittäviä palkintoja 11, turnauksen parhaan pelaajan titteleitä neljä ja hänet nähtiin viisi kertaa vuoden 20:n parhaan pelaajan listalla Liquidin väreissä. EliGE voitti Liquidin kanssa Intel Grand Slamin miljoonapotin vuonna 2019.

EliGE pysyy Pohjois-Amerikassa, sillä hän liittyy Complexityn kokoonpanoon. Joukkueesta lähtee Justin “FaNg” Coakley, joka on ilmoittanut olevansa halukas pelaamaan niin Pohjois-Amerikassa kuin muualla maailmassa. Hän on valmis muuttamaan toiseen maahan.

Lähteet: Liquid, Complexity, FaNg | Kuva: Liquid