SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Liquidin CS-joukkueen uudelleenrakennuksen ensimmäinen palanen varmistui!
  • Perttu
    Leinonen

Liquidin CS-joukkueen uudelleenrakennuksen ensimmäinen palanen varmistui!

julkaistu: 05.12.2023 15:45

Counter-Strike 2 -joukkue Team Liquid päätyi uudelleenrakentamaan joukkuettaan heikosti menneen syyskauden jälkeen. Joukkueen ympärillä on pyörinyt hurjan paljon huhuja liittyen tulevaan kokoonpanoon ja eilen yhdelle huhuista saatiin vihdoin vahvistus. Liquid tiedotti tehneensä sopimuksen brasilialaisen 21-vuotiaan rifle-pelaaja Felipe “skullz” Medeirosin kanssa.

Medeiros liittyy Liquidin vahvuuteen brassijoukkue paiN:sta, jossa hän pelasi 15 kuukauden mittaisen ajanjakson ennen liittymistään hollantilaisorganisaation riveihin. Tuota ennen nuorukainen edusti joukkueita kuten TeamOne ja ODDIK.

Medeiros oli paiN:n parhaita pelaajia, pelaten joukkueen kanssa yli 251 karttaa ratingilla 1.16.

Brasilialainen onnistui erityisen hyvin Pariisin Blast.tv -majorturnauksessa, jossa on pelasi seitsemän karttaa 1.41 ratingilla Challengers-vaiheessa.

Medeirosin hankinnan myötä Liquidilla on nyt joukkueessaan kolme pelaajaa. Vanhasta coresta jäljellä ovat Keith “NAF” Markovic ja Mareks “YEKINDAR” Galinskis.

Kaksi puuttuvaa palastakin ovat huhujen mukaan ainoastaan sinettiä vaille valmiita. Liquidin odotetaan täydentävän joukkueensa hiljattain FaZe Clanin jättäneellä Russel “Twistzz” Van Dulkenilla ja Heroicista aikaisemmin syksyllä lähteneellä Casper “cadiaN” Mollerilla.

Valmentajan tontille huhut ovat tuomassa kaksinkertaista major-voittajaa Wilton “zews” Pradoa, joka on Medeirosin tapaan brasilialainen. Prado on valmentanut aikaisemmin useita huippujoukkueita kuten Evil Geniuses, MIBR, Luminosity ja SK Gaming. Pradolta löytyy myös aikaisempaa kokemusta Liquidin penkin takaa vuosilta 2016-2018.

Kuva: paiN Lähde: HLTV