SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Liquid etsii viidettä pelaajaa Kölniin – kaikki sanovat ei
  • Juuso
    Syngelmä

Liquid etsii viidettä pelaajaa Kölniin – kaikki sanovat ei

julkaistu: 21.06.2022 21:00

Richard “shox” Papillonin ja Eric “adreN” Hoagin penkittänyt Team Liquidin CS:GO-joukkue etsii kiivaasti viidettä pelaajaa joukkueeseen ennen Kölnin huipputurnausta. Joukkueen uudeksi päävalmentajaksi siirtyy Damian “daps” Steele.

Dust2.us-uutissivuston mukaan ENCEn kanssa IEM Dallasin toiselle sijalle yltänyt Janusz “Snax” Pogorzelski oli joukkueen ykkösvaihtoehto. Koska Snax on kuitenkin ilmoittanut olevansa ENCEn käytettävissä ESL Prokiertueella, Liquidin on odotettava 120 päivää tai luotava puolalaisen kanssa sopimus, mikäli hänet halutaan joukkueeseen.

Liquid yritti myös saada Kölniin Complexitysta penkitettyä Justin “jks” Savagea, mutta organisaatio vaati Liquidilta maksua lainaa vastaan. Tähän Liquid ei suostunut ja neuvottelut kariutuivat.

Lähteiden mukaan Liquid kävi neuvotteluja myös entisen Dignitasin kokoonpanon kanssa, mutta neuvottelut skandinaaveista eivät tuottaneet tulosta.

Liquid kääntyi jopa kovimman kilpailijansa, pohjoisamerikkalaisen Evil Geniusesin, puoleen etsiessään viidettä pelaajaa. Massiivisen 15:n pelaajan joukkueen projektin aloittanut Evil Geniuses kieltäytyi tarjoamasta viidettä pelaajaa lainaksi Liquidille.

Mikäli Liquid ei onnistu löytämään viidettä pelaajaa tai sijaispelaajaa, käyttänee joukkue uutta päävalmentajaansa dapsia Kölnin turnauksessa.

Kölnin huipputurnauksen Play-In -vaihe alkaa 5. heinäkuuta.

Lähde: Dust2.us | Kuva: TeamLiquidCS