SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Crash Team Racing HD
  • Atte
    Leppänen

Legendaarisesta Crash Team Racingista uusintapainos verkkomoninpelillä

julkaistu: 07.12.2018 13:32

Monien 90-luvun nuorien rukouksiin vastattiin eilen, kun Activision julkaisi uusintaversion legendaarisesta Crash Team Racing -ajopelistä Game Team Awards -tapahtumassa. Uudistettu peli tulee kantamaan nimeä Crash Team Racing Nitro Fueled ja se tullaan näkemään Playstation 4:llä, Xbox Onella ja Nintendo Switchillä. Pelin julkaisupäivämääräksi ilmoitettiin 21. kesäkuuta 2019.

Alkuperäinen peli julkaistiin jo lähes 20 vuotta sitten, vuonna 1999 ja on yksi alkuperäisen Playstation-konsolin suosituimmista peleistä. Activisionin julkaisemien Crash N. Sanen Trilogyn, sekä Spyro Reignited Trilogyn jälkeen Crash Team Racingin tuominen nykyaikaan on varsin luonnollinen jatkumo.  Pelin trailerissa nähdään paljon pelimoottorikuvaa, jossa tutut hahmot kruisailevat pitkin tuttuja karttoja – HD-kuvalaadulla tietenkin.  Näemme myös, että peliin on tulossa erilaisia autovaihtoehtoja hahmoille.

Traileri lupaa pelaajille klassisen kilpapelimuodon lisäksi mahdollisuuden verkossa tapahtuvaan online-nettipeliin. Lisäksi pelin virallisilla sivuilla myös kerrotaan, että Nitro Fuelediin on tulossa uusia ratoja vanhojen tuttujen lisäksi. Pelin voi myös tilata jo ennakkoon kyseisiltä sivuilta. Vaikka pelistä ei vielä mahdottomasti tiedetäkään, voidaan siitä ainakin Internet-hypen perusteella povata jonkinlaista menestystä.

Kuva: Variety.com