SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Legendaarinen tanskalaiskapteeni Karrigan palaa Faze Claniin – Onko tässä tämän vuoden paras CS:GO kokoonpano?
  • Sauli
    Rautiainen

Legendaarinen tanskalaiskapteeni Karrigan palaa Faze Claniin – Onko tässä tämän vuoden paras CS:GO kokoonpano?

julkaistu: 17.02.2021 10:00

CS:GO joukkue Faze Clan on tehnyt sopimuksen Finn “Karrigan” Andersenin kanssa. Diiliä oli spekuloitu jo pitkään ja eilen siihen saatiin varmistus, juuri kevään isoimman turnauksen IEM Katowicen alla. Tanskalainen ryhtyy Fazen kippariksi nyt toista kertaa, edustettuaan joukkuetta jo aiemmin 2016-2018.

Karrigan penkitettiin Fazesta 2018, jonka jälkeen hän pelasi Mousesportsin kapteenina 2019-2021. Hän johti joukkueen muun muassa CS:GO Asian Championships, ESL Pro League Season 10 ja cs_summit 5 turnausvoittoihin. Karriganin sopimus saksalaisen organisaation kanssa päättyi tänä keväänä.

Siirron kautta Karrigan korvaa Olof “Olofmeister” Kajbjerin Fazen kokoonpanossa. Legendaarisen Olofmeisterin kerrottiin aiemmin eläköityvän, mutta hän ilmoitti viime viikolla vielä puntaroivansa vaihtoehtojaan, sen jälkeen, kun oli pelannut viimeisen ottelunsa Fazen paidassa.

Faze on tehnyt viimeisen puolen vuoden aikana paljon kokoonpanomuutoksia: Nikola “NiKo” Kovac myytiin G2 organisaatiolle, Markus “Kjaerbye” Kjaerbye ostettiin ja penkitettiin nopeasti ja pari viikkoa sitten Russel “Twistzz” Van Dulken liittyi joukkueeseen. Nyt Karriganin liittymisen myötä tuorein kokoonpano näyttää äärimmäisen vahvalta:

  • Håvard “⁠rain⁠” Nygaard
  • Marcelo “⁠coldzera⁠” David
  • Helvijs “⁠broky⁠” Saukants
  • Russel “⁠Twistzz⁠” Van Dulken
  • Finn “⁠karrigan⁠” Andersen

Näistä pelaajista Fazen 2018 major hopeasijaan yltäneestä joukkueesta – joka oli parhaimmillaan maailman ranking sijalla 1. – on mukana Karrigan ja Håvard “rain” Nygaard.

Fazen uusi kokoonpano debytoi IEM Katowice -turnauksessa, joka alkaa tänään. Heidän ensimmäinen ottelunsa alkaa torstaina 18.2. kello 20:00.

Kuva: Karrigan