SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Legendaarinen organisaatio rakentaa CS:GO-joukkueensa uudelleen — Pelinsisäiselle johtajalle kenkää
  • Juuso
    Syngelmä

Legendaarinen organisaatio rakentaa CS:GO-joukkueensa uudelleen — Pelinsisäiselle johtajalle kenkää

julkaistu: 09.07.2021 18:30

Legendaarinen organisaatio Fnatic on päättänyt rakentaa CS:GO-joukkueensa uudelleen. Entinen huippujoukkue on pudonnut maailmanlistalla sijalle 38 ja edellisestä merkittävästä turnausvoitosta on kulunut jo pari vuotta.

Nyt Fnatic on ilmoittanut aloittavansa joukkueen uudelleenrakentamisen pelinsisäisen johtajan vaihtamisella. Tällä muutoksella Fnatic toivoo saavansa uutta toimivaa pelitapaa joukkueelle. Pelinsisäisen johtajan paikan jättää Maikil “Golden” Selim. Seuraajasta ei ole ilmoitettu. Joukkueen valmentaja Andreas “Samuelsson” Samuelsson vahvistaa, että kokoonpanomuutoksista tullaan ilmoittamaan lähitulevaisuudessa.

“Golden on ehdottomasti ystävällisin ja parhain joukkuekaveri koko CS:GO-skenessä, mutta viimeaikaiset tulokset eivät ole vastanneet odotuksia. Siksi haluamme aloittaa uuden luvun ja vaihtaa pelinsisäistä johtajaa. Voitte odottaa uutisia Fnaticin jatkosta ja kokoonpanosta lähitulevaisuudessa.”

Goldenin suurimmat Fnaticin pelinsisäisenä johtajana ovat IEM Katowicen voitto vuonna 2018, WESG 2017 World Finals -voitto ja DreamHack Masters Malmön voitto kotiyleisön edessä Ruotsissa vuonna 2019.

Lähde: HLTV, Fnatic

Kuva: goldenmajk

Tuoreimmat uutiset: