SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Legendaarinen esports-organisaatio julkisti joukkueensa Valorantiin
  • Juuso
    Syngelmä

Legendaarinen esports-organisaatio julkisti joukkueensa Valorantiin

julkaistu: 21.07.2021 09:00

Legendaarinen esports-organisaatio Natus Vincere (Na’Vi) on julkistanut joukkueensa Riot Gamesin taktiseen FPS-peliin Valorantiin. Na’Vin CS:GO-joukkuetta edustaa esimerkiksi maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Aleksandr “s1mple” Kostyliev.

Na’Vin Valorant-joukkue koostuu pääosin entisistä NoPressuren pelaajista. Nelikko liittäytyi pelaamaan Kirill “Cloud” Nekhozhinin kanssa. Tuo nelikko on Vladyslav “arch” Svistov, Denis “dinkzj” Tkachev, Artur “7ssk7” Kiurshyn ja Mikhail “Duno” Fokin. Joukkueen pelaajista arch toimii pelinsisäisenä johtajana.

Joukkueen valmentajana toimii Dmitry “SmartSeven” Smartselau ja analysoijan tonttia hoitaa puolestaan Nick “Dracon” Andreev. Managerina toimii Vlad “TheVs” Moroz.

Cloud oli ensimmäinen pelaaja, joka liittyi Na’Vin Valorant-joukkueeseen, mutta hän pelasi nelikon kanssa erilaisissa kokeiluissa jo silloin kun joukkueen loppunelikko pelasi NoPressuressa. Pelaajat ovat täten toisilleen entuudestaan tuttuja. Cloud on entinen Warfacen pelaaja, joka vaihtoi peliä Valorantiin Riotin FPS-pelin onnistuneen alkutaipaleen myötä. Lisäksi joukkueen pelaajista 7ssk7 on entinen Fortnite-ammattilainen, joka voitti pelissä yli $160 000. Hän edusti Fortnitessa Virtus.prota.

Archille pelinsisäisen johtajan rooli sopii sen sijaan mainiosti, sillä hänellä on kokemusta Valven taktisesta räiskintäpelistä, Counter-Strikesta. CS-urallaan hän edusti esimerkiksi k1ck esportsia, XTREMUM:ia ja Team Spiritia. Sentinelsin Tyson “TenZ” Ngo sai ensimmäisenä pelin korkeimman rankin julkaisun jälkeen, mutta dinkzj saavutti sen jo pelin betavaiheessa.

Dunolla on samanlainen pelaajatausta kuin Cloudilla. Myös hän on Warfacen entinen pelaaja. Hän on kaksinkertainen Warface Open Cupin mestari ja edustanut joukkueita kuten CrowCrowd.AG ja PogChamp.

Na’Vin Valorant-joukkue kilpailee ensimmäistä kertaa elokuussa pelattavan VALORANT Champions Tour 2021:CIS Stage 3 Challengers 1 -turnauksen pudotuspeleissä.

Lähteet: AFKGaming, NAVI Valorant

Kuva: NAVI Valorant

Tuoreimmat uutiset: