SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Legenda-IGL palaa isyyslomalta CS:GO-majoreille — nuorukaiselle penkkikomennus
  • Juuso
    Syngelmä

Legenda-IGL palaa isyyslomalta CS:GO-majoreille — nuorukaiselle penkkikomennus

julkaistu: 14.10.2021 12:00

Esikoisensa saanut Lukas “gla1ve” Rossander on palaamassa Astraliksen kokoonpanoon Tukholman majoreilla. Astralis pelasi hetken aikaa kokoonpanolla Peter “dupreeh” Rasmussen, Andreas “Xyp9x” Højsleth, Emil “Magisk” Reif, Philip “Lucky” Ewald ja Lucas “Bubzkji” Andersen. Pelinsisäisen johtajan roolia hoiti Magisk, gla1ven ollessa tauolla.

Vaihto tulee nuorelle Bubzkjille epämieluisaan paikkaan, sillä nuorukainen olisi päässyt pelaamaan ensimmäistä major-turnaustaan, mikäli häntä ei olisi laitettu penkille. Sen sijaan kokenut Xyp9x säilyttää major-putkensa. Hän on osallistunut jokaiseen Counter-Strike: Global Offensiven major-turnaukseen, eikä Tukholman turnaus ole poikkeus.

Astralis aloittaa major-urakkansa Challengers-vaiheella, jossa se kamppailee paikasta Legendavaiheeseen. Legendavaiheessa puolestaan kamppaillaan pudotuspelipaikoista.

Astraliksen urheilujohtaja, Kasper Hvidt, on kommentoinut, että pelaajan penkittäminen ei ole koskaan helppo päätös. Hänen mukaansa päätökset tehdään kuitenkin aina joukkueen parasta ajatellen. Astralis uskoo, että tällä kokoonpanolla tehdään majoreilla paras suoritus.

Bubzkji kertoo Twitter-tilillään olevansa musertunut päätöksestä. Samaan hengenvetoon hän kuitenkin kertoo ymmärtävänsä päätöksen, eikä kanna kaunaa.

“Olen musertunut, kun en pääse pelaamaan ensimmäisiä majoreitani. Valitettavasti joukkueessa on vain viisi paikkaa. Mielestäni asiat alkoivat osua yksilötasolla kohdalleen viime aikoina. Tulen olemaan joukkueen mukana taustajoukoissa. Tuen joukkuetovereitani niin pelillisesti kuin ulkoisesti. Teimme paljon töitä tämän major-paikan eteen, joten toivottavasti lopputulos on sen mukainen.”

Lähde: HLTV

Kuva: Astralis

Tuoreimmat uutiset: