SEURAA MEITÄ:
×

League of Legends

ETUSIVU / League of Legends
Worlds 2020 pudotuspelit alkavat tänään – Korean kärkitiimit kohtaavat ensimmäisinä
  • Joni
    Ojala

Worlds 2020 pudotuspelit alkavat tänään – Korean kärkitiimit kohtaavat ensimmäisinä

julkaistu: 15.10.2020 11:00

Vain kahdeksan joukkuetta kilpailevat enää League of Legendsin maailmanmestaruudesta tänään alkavissa pudotuspeleissä.

Pudotuspelit alkavat neljännesfinaaleista, joista häviäjät joutuvat tyytymään jaettuun viidenteen sijaan. Voittajat jatkavat semifinaaleihin, jotka pelataan lauantaina 24. päivä alkaen.

Tänään näemme, kun Korean kärkijoukkueet ottavat yhteen ensimmäisessä paras-viidestä ottelussa. DAMWON tuli Korean LCK-liigassa ensimmäiseksi ja DRX toiseksi. Finaalissa DRX kaatui puhtaalla 3-0 tuloksella. DAMWON onnistui lohkopeleissä nappaamaan yhden voiton enemmän, mutta näiden lohkoa pidettiin yleisesti helpompana. Ennakkosuosikki Top Esportsin kerran kaataneella DRX:llä saattaa olla momentum puolellaan, mutta yleisesti DAMWONin uskotaan voittavan.

Huomenna vastakkain asettuvat kiinalaiset Suning ja JD Gaming. Suning tuli kiinan LPL Summer -turnauksessa kolmanneksi ja JD Gaming toiseksi. Molemmat joukkueet pärjäsivät lohkoissaan 4-2 tuloksilla. Otteluiden odotetaan olevan tasaisia ja voittajan ennakoiminen on tällä hetkellä hyvin haastavaa.

Lauantaina nähdään ensimmäinen eurooppalaisia pelaajia sisältävä ottelu. Turnauksen ennakkosuosikki, kiinalainen Top Esports kohtaa eurooppalaisen Fnaticin. Top Esports hävisi lohkoissaan ainoastaan kerran korealaiselle DRX:lle. Fnatic hävisi lohkossaan kahdesti, mutta yllätti silti vahvalla suoriutumisella. Osa kommentoi, että Fnaticin menestys johtui suhteellisen helposta lohkosta. Ennakkosuosikkia vastaan meneminen tuo omat haasteensa ja eurooppalaiset fanit saavat todella toivoa, että joukkue on valmistautunut kunnolla. Top Esportsista odotetaan kuitenkin ottelun voittajaa.

Sunnuntaina neljännesfinaalien viimeisessä ottelussa nähdään korealainen Gen.G ja eurooppalainen G2 Esports. Gen.G oli tullut koreassa kolmanneksi, G2:n voittaessa euroopan liigan. Gen.G hävisi lohkossaan kerran Fnaticille, mutta oli kuitenkin selkeästi lohkonsa vahvin joukkue. G2 ei ole pelannut vielä korealaisia joukkueita vastaan ja pelistä odotetaan tasaista. Molemmilla joukkueilla mahdollisuudet ovat hyvät, mutta G2 vaikuttaa lohkopelien perusteella mahdolliselta voittajalta.

Tulevat neljännesfinaalit:

  • 15.10. – DAMWON Gaming Vs. DRX
  • 16.10. – Suning Vs. JD Gaming
  • 17.10. – Top Esports Vs. Fnatic
  • 18.10. – Gen.G Vs. G2 Esports

Lähde: LoL Esports Kuvalähde: Inven

Tuoreimmat uutiset: