SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
“V*tun lapsellista!” – Suosittu striimaaja antoi suoran palautteen ammattipelaajille
  • Perttu
    Leinonen

“V*tun lapsellista!” – Suosittu striimaaja antoi suoran palautteen ammattipelaajille

julkaistu: 13.10.2023 16:04

League of Legendsin -pelaajilla on paikoin maine pahasuisina ja toksisina pelaajina aina alimmista ylimpiin tasoihin asti.

Ammattilaistasolla pelaajien tulee allekirjoittaa pelinkehittäjä Riot Gamesin ja oman joukkueensa kanssa sopimukset, mikä mahdollistaa sakkojen antamisen tai jopa pelin jäädyttämisen asiattomasti käyttäytyvältä pelaajalta.

Tämä ei ole kuitenkaan kitkenyt pois ammattilaispelaajien asiattomuuksia. Viimeisin esimerkki tästä on Cloud9:n mid laner-pelaaja Jang “EMENES” Min-Soo, joka sai 15 000 dollarin sakot käytettyään halventavaa ja loukkaavaa kieltä toista pelaajaa kohtaan ranking-ottelussa.

Entinen ammattipelaaja Gabriel “Bwipo” Rau otti asiaan kantaan hiljattain Twitch-lähetyksessään. Bwipo toimii nykyään Team Liquidin sisällöntuottajana.

Kun miehen Twitch-lähetyksessä kysyttiin ammattipelaajien toksisuudesta, antoi Bwipo palaa kunnolla:

“On helvetin etuoikeus, että pelissä on huonompia pelaajia kuin sinä, jotka ovat silti kiinnostuneet korkeatasoisista ammattilaisotteluista. Joten kun lähdet väittelemään tavallisen pelaajan kanssa, joka pelaa tätä peliä huvinvuoksi ja haukut heitä huonoiksi tässä pelissä, olet kuin lapsi. Olet vitun epäkypsä ja vitun kiittämätön”

Bwipo huomautti vielä striimissään, että ilman satunnaisia pelin harrastajia ei olisi markkinoita ammattilaispelaajille joille maksetaan pelaamisesta palkkaa.

Lähde: Dexerto