SEURAA MEITÄ:
×

League of Legends

ETUSIVU / League of Legends
Uusi kilpapelaamisesta kertova Reality-sarja alkaa – Näin seuraat ensi-iltaa viikonloppuna
  • Aleksi
    Majander

Uusi kilpapelaamisesta kertova Reality-sarja alkaa – Näin seuraat ensi-iltaa viikonloppuna

julkaistu: 28.07.2020 11:00

League of Legendsin kehittäjä Riot ilmoitti tuottavansa korealaisen Reality-sarjan, jossa maan parhaat amatööripelaajat kilpailevat keskenään palkinnosta, joka saattaa johtaa ammattilaisuraan.

Sarjan nimi on LoL THE NEXT ja se käynnistyy sadan Diamond-tasoisen pelaajan karsintaprosessilla, jossa nämä ottavat yhteen keskenään kunnes vain kymmenen parasta on jäljellä. Näistä kymmenestä kootaan kaksi joukkuetta, joita valmentavat korealaiset LoL-legendat. Sarja huipentuu finaalitapahtumaan, jossa voittajajoukkueelle luvataan ”uskomaton mahdollisuus”, sekä roima siivu yli 40 000 dollarin palkintopotista.

Sarja käynnistyy jo sunnuntaina 2.8. kello 09:30 Suomen aikaa, ja se lähetetään LCK:n Twitch– ja Youtube-kanavilta.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Koreassa tuotetaan ammattipelaamiseen liittyvää Reality-TV:tä. Esimerkiksi jo vuonna 2010 televisiokanava MBCgame tuotti 10 jaksoa sarjaa nimeltä Hyong-Joon Becomes a Progamer. Sarjassa seurattiin K-Pop yhte SS501:n nuorimman jäsenen, Kim Hyung-joonin, haaveita nousta ammattilaistasolle StarCraft: Brood War pelissä. Sarjassa Kim tutustui MBCgame HERO joukkueen arkeen, harjoitukseen ja lopulta kilpailuihin. Sarja löytyy yhä fanien kääntämänä Youtubesta ja sen pilottijakson voi katsoa alta.

Lähde: DotEsports
Artikkelikuva: LoL THE NEXT