SEURAA MEITÄ:
×

League of Legends

ETUSIVU / League of Legends
Syytteet päihdeongelmista spekuloidaan johtaneen LoL-pelaajan erottamiseen
  • Niko
    Nikkilä

Syytteet päihdeongelmista spekuloidaan johtaneen LoL-pelaajan erottamiseen

julkaistu: 12.01.2023 15:08

League of Legendsin kisakausi polkaistaan taas käyntiin tämän kuun loppupuolella. Tähän lukeutuvat Pohjois-Amerikan, Etelä-Korean, Euroopan ja Kiinan alueelliset liigat, mutta myös näiden alaiset alemman sarjatason Challengers-liigat.

Pohjois-Amerikan Challengers-liigassa pelaava, TSM:n akatemiajoukkue nousi vastikään otsikoihin kun se päätti sopimuksensa pelaajansa Stephen “Triple” Lin kanssa. Dexerton raportin mukaan organisaatio ei alun perin antanut syytä päätökselleen, mutta tämä tapahtui pian sen jälkeen, kun Lin entinen tyttöystävä Long syytti tätä tappouhkauksista, päihteiden väärinkäytöstä ja pettämisestä.

Longin mukaan Lin käyttämiin päihteisiin kuuluivat Adderallin ja LSD:n kaltaiset lääkeaineet, alkoholi ja nikotiini. Long myös kertoi tapauksesta, jossa Li oli humalatilassa vaarassa tukehtua omaan oksennukseensa.

Li itse on vahvistanut osan Longin esittämistä väitteistä ja kiistänyt toiset. Samalla hän painotti, kuinka kilpapelaajan uran aiheuttama henkinen paine vaikutti häneen. Päihdeaineista tuli tapa, jolla valmistautua seuraavan päivän haasteisiin. Hän kuitenkin sanoo olleensa kuivilla koko TSM:n alaisen pelaajauransa ajan.

Aihetta käsittelevä artikkeli on luettavissa kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: Dexerto, Long (Twitter) Kuvalähde: Riot Games