SEURAA MEITÄ:
×

League of Legends

ETUSIVU / League of Legends
Räppäri Lil Nas X on League of Legendsin uusi nokkamies – Laulaa MM-tunnarin ja suunnittelee uuden skinin
  • Aleksi
    Majander

Räppäri Lil Nas X on League of Legendsin uusi nokkamies – Laulaa MM-tunnarin ja suunnittelee uuden skinin

julkaistu: 16.09.2022 18:16

Riot yllätti huippusuositun League of Legendsin fanit julkistamalla eilen, että räppäri Lil Nas X on pelin uusi “presidentti”. Kolmen minuutin humoristisella julkistusvideolla hän istuu kultaisella valtaistuimella, antaa mielipiteitä pelin skineistä ja mainostaa tulevaa MM-kisojen tunnaria.

23-vuotias Lil Nas X (Montero Lamar Hill) on yhdysvaltalainen räppiä ja poppia yhdistelevä artisti, joka on viime vuosina noussut huippusuosioon ympäri maailman. Mies tunnetaan parhaiten Old Town Road hitistä, ja hänen levynsä ovat myyneet 14 kertaa platinaa. League of Legendsin MM-kisoja varten hän on tehnyt Star Walk -nimisen tunnuskappaleen, joka julkaistaan 23.9.

League of Legendsillä on pitkä historia MM-kisojen tunnareista, jotka ovat jääneet elämään pitkään itse kisojen päätyttyä. Esimerkiksi yhdysvaltalaisen rock-bändi Imagine Dragonsin kappale Warriors ja LoLin hahmoista luodun virtuaalisen pop-bändi K/DA:n kappale Pop/Stars ovat molemmat keränneet yli puoli miljardia kuuntelukertaa.

League of Legendsin MM-kisat pelataan 29.9.-5.11. ja kyseessä on kilpapelaamisen suurin turnaus, jonka finaalia katsoo vuosittain yli 70 miljoonaa katsojaa. Tunnusbiisin lisäksi räppäri pääsee suunnittelemaan peliin skinin uudelle K’Sante-hahmolle. Skini on lunastettavissa 3.-14.11. ja sen voi saada ainoastaan suorittamalla tehtäviä pelissä.

Koko julkistusvideon voi katsoa alta, jos upotus ei toimi myös tästä linkistä.

Artikkelikuva: League of Legends Youtube