SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NYYRIKKI hopealle LoLin Pohjoismaiden liigassa – Mestaruus oli jo käsinkosketeltavissa
  • Niko
    Nikkilä

NYYRIKKI hopealle LoLin Pohjoismaiden liigassa – Mestaruus oli jo käsinkosketeltavissa

julkaistu: 20.04.2020 10:00

Suomalaisen NYYRIKKI-organisaation League of Legends -joukkue päätti lauantaina tiensä pohjoismaisessa Nordic League -liigassa. Helmikuussa alkaneeseen avauskauteen otti osaa yhteensä 16 joukkuetta, jotka edustivat omalta osaltaan Suomea, Ruotsia, Tanskaa, Norjaa ja Islantia.

NYYRIKKI suoriutui liigan lohkovaiheessa kohtalaisesti ja sijoittui jaetulle 2.-4. sijalle FALKN Primen ja Flayn eSports DK:n kanssa. Tiebreaker-ottelut näitä joukkueita vastaan nostivat NYYRIKIN kuitenkin lohkonsa toiseksi, kun se peittosi molemmat 1-0.

Playoffien käynnistyttyä suomalaisjoukkue laittoikin ykkösen silmään. Se kaatoi sekä Vanirin (2-0)  että nDurancen (2-1) ja varmisti itselleen paikan liigan finaalista, jossa sitä vastaan asettui tanskalainen Absolved.dk.

Finaalisottelu alkoi lupaavasti ja mestaruus oli aivan suomalaisten hyppysissä joukkueen johtaessa peliä 2-0, vain yhden erän päässä voitosta. Absolved piti kuitenkin päänsä kylmänä ja lähti dramaattiseen nousuun, joka päättyi lopulta näiden tiukkaan voittoon luvuin 3-2.

Liigan seuraavasta kaudesta ei vielä ole tarkempaa tietoa, mutta parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla Nordic Leaguen Twitter-tiliä.

Lähde: Nordic League Kuvalähde: Nordic League Videolähde: Nordic League