SEURAA MEITÄ:
×

League of Legends

ETUSIVU / League of Legends
LoLin huippuliiga lähenee – Kuinka koronatilanne vaikuttaa pelaajajärjestelyihin?
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

LoLin huippuliiga lähenee – Kuinka koronatilanne vaikuttaa pelaajajärjestelyihin?

julkaistu: 15.01.2021 15:00

LCS 2021 Spring Split, eli Pohjois-Amerikan League of Legends -liigan kevätkausi käynnistyy helmikuun alussa. Edelleen vallitseva koronatilanne kuitenkin hankaloittaa monien joukkueiden järjestelyitä.

LCS:n joukkuelistaan kuuluu: Cloud9, CLG, TSM, 100 Thieves, Team Liquid, FlyQuest, Immortals, Golden Guardians, Evil Geniuses, sekä Dignitas. Näistä ainakin C9 ja CLG tulevat asumaan ja pelaamaan organisaatioidensa järjestämistä “pelitaloista”.

Haastattelijana ja juontajana monista League of Legends -tapahtumista tunnettu Travis Gafford on päättänyt tiedustella myös muiden joukkueiden järjestelyitä koronatilanteen hankaloituessa etenkin Los Angelesin alueella.

Toistaiseksi kahden joukkueen tilanne on selvillä. Immortalsin pelaajat aikovat pelata omista asunnoistaan, Dignitas puolestaan on vaikean tilanteen edessä. Joukkue on harjoitellut omassa pelitalossaan, mutta osa henkilöstöstä ja pelaajista on altistunut koronalle. Koronaan sairastuneet henkilöt on siirretty asumaan erillisessä rakennuksessa.

Dignitasin ei odoteta tekevän muutoksia kokoonpanoonsa koronatartunnoista huolimatta. LCS:n kevätkausi käynnistyy 5.2.2021 ja on seurattavissa liigan viralliselta Twitch kanavalta.

Lähteet: Gamepedia, Travis Gafford
Artikkelikuva: Champion Esports