SEURAA MEITÄ:
×

League of Legends

ETUSIVU / League of Legends
Kenestä League of Legendsin 10. maailmanmestari? – Jatkaako LPL dominointia vai nouseeko LCK takaisin kärkeen?
  • Joni
    Ojala

Kenestä League of Legendsin 10. maailmanmestari? – Jatkaako LPL dominointia vai nouseeko LCK takaisin kärkeen?

julkaistu: 30.10.2020 14:30

Tänä lauantaina pelataan Worlds 2020 -finaalit. Tässä paras viidestä finaalissa toisensa kohtaavat kiinalainen Suning ja korealainen DAMWON Gaming.

Aiemmin turnauksessa yleisön yllättänyt Suning nähdään vahvimpana joukkueena finaalissa. Kiinalaiset ovat dominoineet Worldsejä hetken, vaikka korealaiset joukkueet ovat perinteisesti olleet aina vahvimpia.

Faneilla on vielä otteluun asti mahdollisuus veikata voittajaa pelin Pick’em sivulla.

Finaalista odotetaan tiukkaa, vaikka kiinalaisille odotetaan lievää etulyöntiasemaa aiemman suorituksensa perusteella tässä turnauksessa. Kiinalaisen LPL:n joukkueet ovat olleet yleisesti tällä kaudella myös vahvimpia, verrattuna muiden alueiden liigoihin, kuten korealaiseen LCK:n.

Finaaliottelu alkaa lauantaina kello 12.00. Ottelua voi seurata Twitchistä ja YouTubesta. Uusille katsojille, joille peli ei välttämättä ole ennalta niin tuttu, on saatavilla turnauksen sponsorin RedBullin tarjoama aloittelijalähetys. Aloittelijaystävällisessä lähetyksessä peliä selostetaan yksinkertaisemmin ja enemmän pelin perusteita avaavasti. Näitä lähetyksiä voi myös seurata Twitchistä ja YouTubesta.

Lähde: LoL Esports Kuvalähde: LoL Esports

Tuoreimmat uutiset: