SEURAA MEITÄ:
×

League of Legends

ETUSIVU / League of Legends
Joulukalenteri luukku #3: Suomalaiselle kultaa League of Legendsin MM-kisoista 2011
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Joulukalenteri luukku #3: Suomalaiselle kultaa League of Legendsin MM-kisoista 2011

julkaistu: 03.12.2019 09:56

Pelajaatcomin joulukalenterista löydät tänä vuonna suomalaisen e-urheilun huippuhetkiä. Julkaisemme 1.-24. joulukuuta välisenä aikana päivittäin uuden videon jostain merkittävästä tapahtumasta suomalaisen e-urheilun historiassa.  Arvaatko sinä minkä tapahtuman olemme säästäneet viimeiseksi?

Pääset avaamaan joulukalenterin kaikki luukut täältä.

Tänään avautuu luukku numero 3. Näet luukun sisällön alla olevasta videosta (jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä).

View this post on Instagram

🎄 Suomalaisen e-urheilun joulukalenterin luukku numero 3 – Lauri "Cyanide" Happoselle kultaa League of Legendsin MM-kisoista 2011🏅 – 🎁 Muista jakaa luukku myös kavereillesi ja seurata Pelaajatcomia. Kaikkien seuraajien kesken arvomme Lenovo Legion T530 Tower -pelikoneen (ovh 1100€) jouluaattona, mikäli saavutamme 8000 seuraajan rajapyykin siihen mennessä 🎅 – 😉 Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi tägäämällä kavereitasi joulukalenteripostauksiin. Näin herätät Pelaajatcomin arvontatonttujen huomion ja edesautat seuraajamäärän kasvamista 🔥 – Kolmannessa luukussa otetaan harppaus ajassa taakse päin aina vuoteen 2011, jolloin LoLin MM-kisat järjestettiin ensimmäistä kertaa. Kyseessä oli ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa kerta kun eurooppalainen joukkue on voittanut mestaruuden – ✨ Onnea kaikille arvotaan osallistuville ja hermeettistä joulun odotusta! 🎅 – #esportsfi #joulukalenteri #joulu #arvonta #giveaway #kilpailu #suomi #esports #gigantti @gigantti

A post shared by Pelaajat.com (@pelaajatcom) on

 

Luukku #3: Suomalaiselle kultaa League of Legendsin MM-kisoista 2011

Kolmannessa luukussa hypätään harppauksella ajassa taakse päin kesäkuuhun 2011, jolloin järjestettiin League of Legends -pelin ensimmäiset maailmanmestaruuskilpailut. Tuolloin mestariksi kruunattiin Fnatic, jonka kokoonpanossa pelasi myös suomalainen Lauri “Cyanide” Happonen.

Kyseessä oli ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa kerta, kun eurooppalainen joukkue on voittanut pelin MM-kilpailut. Happonen on myös ainoa suomalaispelaaja, joka on nähty League of Legendsin MM-kisoissa. Happonen edusti Fnaticia MM-taistoissa myös vuosina 2013 (sijoitus 3.-4.) ja 2014 (sijoitus 12.-13.).

 

Seuraa joulukalenteria ja voita pelitietokone

Seuraamalla Pelaajatcomin joulukalenteria, sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi pelitietokone.

Mikäli Pelaajatcomin Instagram-tili saavuttaa 8000 seuraajaa jouluaattoon mennessä, arvotaan sen Instagram-seuraajien kesken Lenovo Legion T530 Tower-pelikone (ovh 1100€). Pelaamiseen suunniteltu T530 pyörittää vaivattomasti myös vaativampia 3D-pelejä uskomattomilla grafiikoilla Nvidia GeForce GTX 1660 -näytönohjaimensa ansiosta.

Voit osallistua pelikoneen arvontaan seuraamalla Pelaajatcomia Instagramissa. Parannat voittomahdollisuuksiasi tägäämällä myös kavereitasi päivittäin ilmestyviin joulukalenteripostauksiin.

Pelaajatcomin väki toivottaa hermeettistä ja e-urheilun täyteistä joulun odotusta kaikille!

Lähde: Gamepedia  Kuva: SK Gaming

Luetuimmat nyt