SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Internet-ongelmat riivaavat joukkueiden valmistautumista LoL:n MM-kisoissa – “Harjoittelu on ollut mahdotonta”
  • Perttu
    Leinonen

Internet-ongelmat riivaavat joukkueiden valmistautumista LoL:n MM-kisoissa – “Harjoittelu on ollut mahdotonta”

julkaistu: 02.11.2023 14:07

League of Legendsin World Championship -turnaus alkaa olemaan loppusuoralla, kun kahdeksan parasta joukkuetta on enää jäljellä ja puolivälierät alkoivat tänään.

Jokainen joukkue pyrkii tekemään valmistautumisensa parhaalla mahdollisella tavalla tärkeisiin puolivälieräkoitoksiin, mutta kaikilla valmistautuminen ei ole ollut täysin mutkatonta.

Jotkut joukkueet eivät ole päässeet harjoittelemaan johtuen internetkatkoksista. T1-joukkueen manageri Jeong “becker” Hoi-yoon sanoi viestipalvelu X:ssä, että hänen joukkueensa ei ole pystynyt harjoittelemaan kunnolla ja pyysikin pelinkehittäjä Riot Gamesilta parempaa harjoitusaluetta.

“Busaniin saapumisen jälkeen olemme kärsineet kaksi päivää internet-ongelmista emmekä ole pystyneet harjoittelemaan kunnolla. Toistuvista pyynnöistä huolimatta ympäristö on silti sellainen, että harjoittelu on mahdotonta. Pyydämmekin järjestäjiä tarjoamaan paremman harjoitusympäristön.”

Kuuluivat Beckerin sanat sosiaaliseen mediaan jätetyssä viestissä.

Etelä-Koreassa pelattava turnaus siirtyi Soulista Busaniin, kun Swiss-vaiheesta siirryttiin kohti pudotuspelejä. Pudotuspelit pelataan Sajik Indoor Gymnasiumissa Busanissa.

Muiden joukkueiden suusta ei olla vielä kuultu ovatko he kärsineet samoista ongelmista. Gen.G:tä edustava mid-laner-pelaaja Jeong “chovy” Ji-hoon jakoi kuitenkin Beckerin alkuperäisen twiitin, mikä näyttäisi vahvistan ongelman vakavuutta.

Mikäli Riot tai T1 onnistuvat ratkaisemaan internet-ongelmat, tulisi joukkueelle jäädä silti vähintään neljä päivää aikaa valmistautumiseen. T1:n puolivälieräottelu on luvassa sunnuntaina 5.päivä marraskuuta, kun se kohtaa LNG Esportsin.

Kuva: Riot Games / Colin Young-Wolff Lähde: Dexerto