SEURAA MEITÄ:
×

League of Legends

ETUSIVU / League of Legends
Tänään pelataan vuoden suurin e-urheilufinaali – Tarjolla “taviksille” sopiva lähetys
  • Niko
    Nikkilä

Tänään pelataan vuoden suurin e-urheilufinaali – Tarjolla “taviksille” sopiva lähetys

julkaistu: 31.10.2020 10:00

League of Legendsin maailmanmestaruuskisat, tuttavallisemmin Worlds, huipentuvat tänään finaaliinsa. Loppuottelussa toisensa kohtaavat eteläkorealainen DAMWON Gaming ja kiinalainen Suning, jotka ottelevat mestaruuden lisäksi mittavasta rahapalkinnosta.

Worlds on perinteisesti rikkonut katsojaennätyksiä joka vuosi, ja se on kiistatta maailman suurin e-urheiluturnaus. Tästä huolimatta on varsin selvää, että League of Legends on monimutkainen peli, jonka seuraaminen voi olla hastavaa satunnaiskatsojalle. Tänä vuonna Red Bull on kuitenkin kehittänyt tähän ratkaisun: yksinkertaistetun Red Bull Worlds Simplified -lähetyksen.

Lähetystä kuvaillaan sopivaksi “täysille umpivikoillekin”. Siinä käydään lävitse ottelun tapahtumat uusia katsojia ajatellen, sekä itse otteluselostuksessa että sitä edeltävässä ja seuraavassa analyysissa. Lähetyksen selostajina toimivat Frankie Ward, Tom Deacon, Marc Robert “Caedrel” Lamont, Ceirnan “Excoundrel” ja Joseph “Munchables” Fenn.

Finaaliottelu alkaa tänään, lauantaina 31.10. klo 12:00 Suomen aikaa. Red Bullin erikoislähetystä voi katsoa suorana näiden YouTube– ja Twitch-kanavalta, ja tavallista lähetystä taasen Riot Gamesin YouTube– ja Twitch-kanavalta.

Lähde: Red Bull Kuvalähde: Riot Games