SEURAA MEITÄ:
×

League of Legends

ETUSIVU / League of Legends
G2 voittoon League of Legends -suurturnauksessa – Caps kaikkien aikojen eurooppalaispelaaja
  • Perttu
    Leinonen

G2 voittoon League of Legends -suurturnauksessa – Caps kaikkien aikojen eurooppalaispelaaja

julkaistu: 13.09.2023 11:15

G2 voitti sunnuntaina Sud de France areenalla pelatun LEC -finaalin Fnaticia vastaan 3-1 ja pääsi juhlimaan jälleen LEC:n mestaruutta. Samalla G2:sta edustava Rasmus “Caps” Winther teki historiaa voittamalla kymmenennen mestaruutensa. Tanskalainen on edustanut nykyistä joukkuettaan vuodesta 2019 asti.

Kymmenennen tittelinsä voitettuaan Capsia voidaan pitää parhaana eurooppalaisena pelaajana, jota LoLin parissa on koskaan nähty. Caps yhdessä G2:n kanssa on ainoa läntinen kokoonpano, joka on pystynyt voittamaan myös kansainvälisen turnauksen modernin LoLin aikakaudella. Vuonna 2019 Caps johdatti G2:n voittoon Mid-Season Invitational -turnauksessa.

Tanskalainen vankisti asemaansa sunnuntaina tulleen kymmenennen mestaruuden myötä parhaana LEC-pelaajana ikinä.

Caps on pystynyt pitämään tasonsa läpi uransa käsittämättömän korkealla tasolla ja pystynyt olemaan aina Euroopan paras tai vähintään toiseksi paras Mid laner -pelaaja. Samaan määrään alueellisia mestaruuksia on yltänyt vain eteläkorealainen Lee “Faker” Sang-Hyeok.

Tanskalaisen taidoista ja oppimiskyvystä kertoo myös se, että hän pystynyt kerta toisensa jälkeen mukautumaan pelin uusiin metoihin ja pitämään tasonsa korkealla. Kova työ on palkittu sillä Capsista on tullut G2:n kasvot ja hänen johdollaan organisaatio on napannut isoimmat voittonsa.

Ainoa iso mestaruus, joka Capsilta puuttuu on maailmanmestaruus. Sitä Caps ja G2:n lähtevät jahtaamaan lokakuussa, kun Worlds pelataan Etelä-Koreassa.

Lähde: Dexerto Kuva: G2