SEURAA MEITÄ:
×

League of Legends

ETUSIVU / League of Legends
Fnatic antoi potkut pelaajalle, jonka tekemä smurffitili on nimetty Hitlerin mukaan
  • Saara
    R

Fnatic antoi potkut pelaajalle, jonka tekemä smurffitili on nimetty Hitlerin mukaan

julkaistu: 18.07.2023 15:46

Fnatic on erottanut Reptilen League of Legends -joukkueestaan. Kilpapelaaja ja striimaaja paljasti vahingossa smurffitilinsä nimetyn Hitlerin mukaan.

Saksalainen ADC ehti pelata pari kuukautta Fnaticin akatemiajoukkueessa, kunnes teki kohtalokkaan mokan haeskellessaan kesken striimin tiliensä joukosta tiettyä käyttäjää, jolla olisi hänen tarvitsemansa Draven-skini.

Reptile päätyi vahingossa kirjautumaan väärälle tilille, jonka nimi HITLER199 lävähti oikeaan yläkulmaan yleisön nähtäville. Pelaaja huomasi äkkiä virheensä ja sulki tilin sadatellen. Todistusaineisto oli kuitenkin tallentunut videolle, joka on levinnyt Twitterissä.

Pelaaja nimeltä Scriptless twiittasi olevansa oikea syyllinen. Hän väitti vaihtaneensa tilin nimen puoli vuotta sitten vitsinä tajuamatta, että siitä voisi koitua ongelmia Reptilelle.

Vain muutama tunti sattumuksen jälkeen Fnatic ja Team Queso kuitenkin ilmoittivat erottaneensa pelaajan.

– Tämänpäiväinen tapahtuma striimissä osoittaa, ettei hän edusta millään tavalla Team Queson tai Fnaticin arvoja, eikä täytä sitä esimerkillisyyden kriteeriä, jota molempiin organisaatioihin kuuluvien tulee osoittaa jatkuvasti kilpailuissa ja niiden ulkopuolella, lausunnossa todettiin.

Erottamisilmoituksen jälkeen Reptile julkaisi Twitterissä lausunnon, jossa hän selvensi tilannetta. Hän kertoi jakaneensa tilin puolisen vuotta sitten toiselle henkilölle, ja osoitti nimenmuutoksen tapahtuneen tuolloin.

– En ollut lainkaan tietoinen tilin nimestä. Se on tietenkin täysin sopimaton, hän kirjoitti.

Reptile selitti kirjautuneensa livenlähetyksessä tilille vain saadakseen Dravenin, jota käytti tyyppi, jolle tili oli jaettu. Nimenmuutos tuli yllätyksenä.

– Toivon, että tämä selventää tilannetta hieman. Vielä kerran, syy on minun ja hyväksyn seuraukset. Kiitos kaikille, jotka lukevat tämän, ja toivottavasti loukkaamani ihmiset voivat antaa anteeksi.

Reptilen mukaan Fnatic ei antanut varoitusta ennen erotuspäätöstä. Organisaation akatemiatiimi Fnatic TQ muodostettiin yhteistyössä espanjalaisen Team Queson kanssa, ja se kilpailee Espanjan huipulla LVP SuperLiga-sarjassa. Runkosarjan viimeisellä viikolla joukkue on jaetulla jumbosijalla 4-12-ennätyksellä.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Fnatic TQ