SEURAA MEITÄ:
×

League of Legends

ETUSIVU / League of Legends
CS:GO-kärkiorganisaatiolle kipeät sakot – Suunsoittoa, myöhästyneitä palkkamaksuja..
  • Niko
    Nikkilä

CS:GO-kärkiorganisaatiolle kipeät sakot – Suunsoittoa, myöhästyneitä palkkamaksuja..

julkaistu: 16.10.2020 11:00

Tanskalainen e-urheilun huippuorganisaatio Astralis tunnetaan parhaiten CS:GO-joukkueestaan, mutta organisaatiolla on edustusta mm. League of Legendsin Euroopan liigassa (LEC). Joukkue on kuitenkin kärsinyt sisäisistä ristiriidoista. Sen pelaajat ottivat aiemmin yhteyttä League of Legendsin kehittäjään Riot Gamesiin ilmoittaakseen myöhäisistä palkanmaksuista.

Riot Gamesin ja Astraliksen välisissä keskusteluissa selvisi, että viivästys johtui “Tanskan hallintoalueeseen ja inhimilliseen virheeseen”. Palkat on sittemmin maksettu pelaajille.

Maksuongelman lisäksi tutkimuksissa ilmeni, että Astraliksen toimitusjohtaja oli “vääristänyt tiettyjä sopimuskohtia joukkueenjäsenille ja syyllistynyt huonoon kielenkäyttöön (yhden kerran)”.

Rikkomusten myötä Astalista sakotettiin 5000 euroa, jonka lisäksi se joutuu muun muassa perustamaan yhteyden pelaajiensa ja organisaationomistajien välillä, jota kautta pelaajat voivat ilmaista valituksiaan. Toimitusjohtajan suunsoitto taasen poiki organisaatiolle virallisen varoituksen.

Lähde: Riot Games Kuvalähde: Astralis

Tuoreimmat uutiset: