SEURAA MEITÄ:
×

League of Legends

ETUSIVU / League of Legends
Arcanen kakkoskausi ilmestyy marraskuussa – ensi vuonna
  • Saara
    R

Arcanen kakkoskausi ilmestyy marraskuussa – ensi vuonna

julkaistu: 14.11.2023 14:22

League of Legends -peliin pohjautuva  animaatiosarja Arcane ylitti odotukset ilmestyessään kaksi vuotta sitten. Kakkoskauden perään on haikailtu siitä lähtien, ja nyt sen kehitys on niin pitkällä, että julkaisuajankohta on ilmoitettu. Valitettavasti odotusaikaa on kuitenkin tiedossa vielä kolmas vuosi.

Netflix ilmoitti loppuviikosta Geeked Week -tapahtumassaan, että Arcanen toinen tuotantokausi julkaistaan marraskuussa 2024. Tarkkaa päivämäärää ei paljastettu, eikä niukasta teaser-traileristakaan irtoa juuri spekuloitavaa.

Ilmoitus on silti tervetullut, sillä Arcanen jatkoa odottaa sankka fanijoukko. Kiitelty sarja on osoittanut monelle, etteivät videopeleistä versioidut leffat ja sarjat ole aina tuomittuja epäonnistumaan.

Ykköskausi voitti neljä Primetime Emmy -palkintoa, mukaan lukien parhaan animaatio-ohjelman pystin, jota yksikään suoratoistosarja ei ole aiemmin pokannut. Lisäksi se rohmusi yhdeksän animaatioalan Annie-palkintoa.

Netflix vahvisti, että Hailee Steinfeld (Vi), Ella Purnell (Jinx) ja Katie Leung (Caitlyn Kiramman) jatkavat rooleissaan Arcanen uudella kaudella.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Netflix