SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
League of Legends -itemeitä mahdollisesti Twitch Prime -tilaajille
  • Atte
    Leppänen

League of Legends -itemeitä mahdollisesti Twitch Prime -tilaajille

julkaistu: 26.10.2018 22:04

Vaikuttaisi, että Twitch Primen tilaajat saattavat saada itselleen pian erityisiä League of Legends -roippeita.

League toi PBE-betatestiserverilleen uuden “Summoner’s Crown Capsule” – itemin. Hopean, purppuran ja sinisen värinen putkilo heijastelee Twitchin logon värejä ja sen sisällä vaikuttaisi leijuvan Twitch Prime -kruunuikoneita. Summoner’s Crown Capsule vaikuttaisi olevan saatavilla vain Twitch Primen tilaajille. Tämä ei ole mitenkään tavatonta, sillä Twitchillä on tapana jakaa Twitch Prime -tilaajilleen monenlaista virtuaalista roipetta eri peleihin kuukausittaisella tahdilla.

Uusi Twitch -putkilo tulee sisältämään “satunnaisen Legendary-tason skin shardin, eikä sen avaamiseen tarvita avainta”. Skin shardia voidaan käyttää LoLin Hextech-craftausmoodissa, jossa sen voi hyödyntää skiniksi pelikäyttöön, muuntaa pelinsisäiseksi valuutaksi, eli “Orange Essenceksi”, tai yhdistää se kahden muun skinin kanssa ja lunastaa satunnaisen skinipalkinnon.

Jos kyseinen putkilo selvittää tiensä Leaguen liveserverille saakka, on se ensimmäinen pelissä nähtävä Twitch-artefakti. Twitchin tarjoamaa tavaraa on nähty ennen LoLia jo Overwatchissa ja Hearthstonessakin, joten olisi ainoastaan luonnollista tarjota hieman herkkua myös League of Legendsin ystäville.

Summoner’s Crown Capsulen ilmestymiselle ei vielä tiedetä tarkkaa ajankohtaa, mutta sen uumoillaan ilmestyvän mitä todennäköisimmin seuraavan patchin (League of Legends patch 8.22) myötä. Jos Twitch Primen ja sen tuomat edut halajaa itselleen, vaatii se Amazon Prime-tunnuksen linkittämistä Twitch-tunnukseen.

Kuva: League of Legends