SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Lasse “MATUMBAMAN” Urpalaisen joukkue palkittiin Esports Awardseissa – Vuoden peliksi vanha suosikki
  • Niko
    Nikkilä

Lasse “MATUMBAMAN” Urpalaisen joukkue palkittiin Esports Awardseissa – Vuoden peliksi vanha suosikki

julkaistu: 23.11.2020 09:30

Kuluvan vuoden parhaimmat e-urheilutoimijat palkittiin sunnuntai yönä järjestetyissä Esports Awardseissa. Palkintogaala on pidetty vuodesta 2015 lähtien, ja se järjestettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti verkon välityksellä. Yhteensä eilisen illan aikana palkittiin voittajia 34 eri kategoriassa.

Suomalaisittain gaala oli siltä osin onnistunut, että Lasse “MATUMBAMAN” Urpalaisen Dota 2 -joukkue Team Secret palkittiin vuoden parhaana joukkueena. Team Secret on dominoinut lajin turnausskeneä tämän vuoden aikana, ja se piti toukokuun alusta syyskuun loppuun asti yllä peräti kahdeksan turnauksen voittoputkea.

Muista voittajista voidaan mainita esimerkiksi vuoden e-urheilupelinä palkittu League of Legends, vuoden julkaisijana palkittu Riot Games, vuoden selostajina palkitut Michael “Kixstar” Stockley (Colour) ja Clayton “Captain Flowers” Raines (Play by Play) sekä vuoden pelaajina palkitut Anthony “Shotzzy” Cuevas-Castro (konsoli), Michał “Nisha” Jankowski (PC) ja Made Bagas “Zuxxy” Pramudita (mobiili).

Lisätietoa muista tämänvuotisista voittajista voit lukea täältä. Koko gaala taasen on katsottavissa Esports Awardsien Twitch-kanavalta.

Lähde: Esports Awards, The Loadout Kuvalähde: Esports Awards