SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Lähteet: Rakastettu turnausjärjestäjä hakenut oikeutta järjestää CS:GO-majorit
  • Juuso
    Syngelmä

Lähteet: Rakastettu turnausjärjestäjä hakenut oikeutta järjestää CS:GO-majorit

julkaistu: 03.08.2022 17:41

CS:GO-fanien odotus saatetaan palkita jo ensi vuonna.

Tämän vuoden majoreiden järjestäjinä toimivat PGL ja IEM saattavat saada kovia kilpailijoita ensi vuoden (2023) major-järjestäjäkilpailuun, sillä sekä Perfect World että fanien suosiossa oleva BLAST ovat lähteiden mukaan ilmoittaneet hakeneensa major-turnausjärjestäjän paikkaa ensi vuodelle.

Tieto asiasta tulee vain hetki sen jälkeen, kun BLAST-ohjaaja Charlotte Kenny kertoi BLASTin olevan aina kiinnostunut majoreiden järjestämisestä. Haastattelussa Kenny muun muassa kiitti fanien tuesta ja kertoi, että BLASTin järjestämät majorit olisivat kaikkien aikojen parhaat majorit.

Lue lisää: BLAST: “Meitä kiinnostaa aina majoreiden järjestäminen”

Hyvin menneistä BLAST-turnauksista ja yhteisön tuesta huolimatta BLASTin major-haaveiden tielle voi tulla turnausjoukkueiden määrä. BLAST on tottunut järjestämään korkeintaan 10 joukkueen turnauksia, kun majoreilla pelaavia joukkueita on yli kaksi kertaa enemmän (24 joukkuetta).

Toinen lähteissä mainittu major-hakija, Perfect World, on suosittu turnausjärjestäjä Aasiassa. Se on järjestänyt Aasian CS:GO-mestaruuskilpailut vuosina 2018 ja 2019. Lisäksi Perfect World toimii Kiinan Dota 2 -liigan järjestäjänä.

Vaikka esimerkiksi TYLOO on nostanut Aasian CS:GO:ta maailmankartalle pienin välähdyksin, muodostunee CS:GO:n isoimman turnauksen siirtäminen kaukaiseen maanosaan ongelmaksi.

Lähde: AFKGaming | Kuva: BLASTPremier