SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Rockstar varmisti: GTA VI on täällä — Traileri julkaistaan pian
  • Perttu
    Leinonen

Rockstar varmisti: GTA VI on täällä — Traileri julkaistaan pian

julkaistu: 08.11.2023 12:00

Uutissivusto Bloombergin mukaan tällä viikolla Grand Theft Auto -pelisarjan ystäville on tarjolla todellista herkkua, kun Rockstar Games aikoo julkistaa uuden GTA 6-pelin. Bloombergin saamat tiedot ovat peräisin Rockstar Gamesin ja Take-Two Interactiven suunnitelmiin perehtyneiltä ihmisiltä.

GTA VI:n traileri on tarkoitus julkaista ensi kuussa Rockstarin 25-vuotisjuhlien kunniaksi.

Mikään videopeli ei ole koskaan aikaisemmin kutkutellut faneja ja sijoittajia enemmän kuin GTA VI, jonka odotetaan olevan yksi vuosikymmenen merkittävimmistä viihdejulkaisuista.

GTA VI:n edeltäjää GTA V:tä, joka julkaistiin vuonna 2013, on myyty hurjat 185 miljoonaa kappaletta  ja se on kaikkien aikojen toiseksi myydyin videopeli heti Minecraftin jälkeen. Minecraftin etuna kisassa on puhelinversio.

GTA VI:stä on tihkunut hyvin vähän tietoja julkisuuteen. Viime vuonna hakkerit julkaisivat kehitteillä olevasta pelistä rutkasti materiaalia. Näiden materiaalien ja internetissä pyörivien spekulaatioiden varassa ovat pelisarjan fanit olleet pitkään.

Päivitetty 21:05

Rockstar julkisti virallisen tiedotteen tänään koskien kehitteillä olevaa GTA VI:tä. Pelisarjan fanit saavat vihdoinkin odotukselleen vastinetta, kun uutuus pelistä julkaistaan virallinen traileri joulukuussa! Yhtiön presidentti Sam Houser ilmoitti tästä Rockstar-blogissa.

Lähde: Bloomberg