SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Lähteet: CS-tähti ropz jättää MOUZin – minne matka vie seuraavaksi?
  • Saara
    R

Lähteet: CS-tähti ropz jättää MOUZin – minne matka vie seuraavaksi?

julkaistu: 17.12.2021 14:45

Virolainen CS:GO-pelaaja Robin “ropz” Kool on useiden uutis- ja huhulähteiden sekä spekulaatioiden mukaan jättämässä joukkueensa MOUZin vuodenvaihteessa.

Kivääripelaajana Kool on yksi pelin taitavimpia. Hän liittyi saksalaisorganisaatio Mouziin alunperin 2017 ensimmäisenä joukkueenaan koskaan ja on siitä asti kantanut hiiren logoa pelipaidassaan.

Henkilökohtaisesta kehityksestään CS:GO-skenen parhaimmistoon huolimatta, ei Koolin joukkue ole aina toiminut parhaalla mahdollisella tavalla yksikkönä, vaan korkeimman tason voitot ovat jääneet useammin haaveiksi.

Monien yhteisön jäsenten mielestä, on Koolin viiden Mouzissa viettämän vuoden jälkeen aika etsiä uusia mahdollisuuksia tavoitellakseen CS:GO:n suurimpia tunnustuksia tosissaan. Pikkulinnut ovat laulaneet, että suurinta kiinnostusta Ropzin värväämiseen ovat osoittaneet G2 Esports ja Faze Clan. Kysymys kuuluukin, kenet ropz tulisi korvaamaan näissä joukkueissa?

Faze Clanin tapauksessa Koolille menisi luultavasti Olof “olofmeister” Kajbjerin paikka. G2:ssa sen sijaan kyseeseen voisi tulla kuka vain Kovačin serkuksia lukuun ottamatta. Nikola “NiKo” Kovač ja Nemanja “huNter-” Kovač ovat koskemattomia, kuten tulevaa G2-kokoonpanoa arvuutteleva Aleksey “OverDrive” Biryukov luonnehtii:

G2:n miehistöön liittyy muitakin uudistuksia, sillä äskettäin varmistettiin joukkueen hankkineen NAVI Juniorissa kannuksensa ansainneen Ilja “m0NESY” Osipovin leipiinsä 600 000 USA-dollarin hintaan. Huhutaan myös suomipoika Aleksi “Aleksib” Virolaisen siirtymisestä OG:sta G2:een.

Uusi joukkue voi joko ostaa Ropzin ulos vielä hänen nykyisen sopimuksensa aikana lähiviikkoina tai sitten solmia hänen kanssaan uuden sopimuksen MOUZ-sopparin päättyessä suunnitellusti maaliskuussa.

On jännä nähdä, mikä tiimi Koolin nappaa, ja saavuttaako CS-tähti siinä joukossa vihdoin haluamansa.

Läde: AFK Gaming
Kansikuva: StarLadder

Tuoreimmat uutiset: