SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Lähteet: Australian tähti liittymässä Liquidin CS2-joukkueeseen
  • Juuso
    Syngelmä

Lähteet: Australian tähti liittymässä Liquidin CS2-joukkueeseen

julkaistu: 09.07.2024 19:46

Luotettavien lähteiden mukaan entinen G2-pelaaja, 28-vuotias australialainen Justin “jks” Savage olisi osa Liquidin kokoonpanoa BLAST Premier Fall Groups -huipputurnauksessa, kertoo HLTV.

Kokoonpanossa nähdään lähteiden mukaan myös puolalainen AWP-pelaaja Roland “ultimate” Tomkowiak sekä tanskalainen valmentaja Torbjørn “⁠mithR⁠” Nyborg.

Mikäli käy niin, että Savage ja Tomkowiak liittyvät Liquidin CS2-joukkueeseen, kokoonpano voi yrittää tuleville Shanghain majoreille joko Euroopan tai Amerikkojen karsinnoista.

Tieto perustuu siihen, että joukkueessa olisi tuolloin kaksi pelaajaa Pohjois-Amerikasta (Keith “NAF” Markovic ja Russel “Twistzz” Van Dulken), kaksi Euroopasta (Tomkowiak ja Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis) ja yksi Aasia-Australia-alueelta (Savage).

Savage on voittanut urallaan muun muassa IEM Katowicen kahdesti ja IEM Kölnin kerran. BLAST Premier Fall Groups 2024 -huipputurnaus pelataan Tanskan Kööpenhaminassa 29.7.–4.8. Turnauksessa ovat mukana muun muassa Aleksi “Aleksib” Virolaisen Natus Vincere ja Eetu “sAw” Sahan HEROIC.

Lähde: HLTV | Kuva: Sarah Cooper, ESL FACEIT Group