SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Lähteet: Astralis haluaa devicen takaisin
  • Juuso
    Syngelmä

Lähteet: Astralis haluaa devicen takaisin

julkaistu: 13.09.2022 17:49

Jaxon kertoo, että Ninjas in Pyjamasin penkillä istuva nelinkertainen major-voittaja ja AWP-tähtipelaaja Nicolai “device” Reedtz haluaa palata entiseen joukkueeseensa Astralikseen.

Jaxonin mukaan Ninjas in Pyjamas ja Astralis ovat keskustelleet mahdollisesta siirrosta. Lähteiden mukaan Astralis on antanut tarjouksen devicesta, mutta ainakaan vielä Ninjas in Pyjamas ei ole tarjousta hyväksynyt.

Ninjas in Pyjamas osti devicen CS:GO-historian suurimmalla siirtosummalla, miljoonalla dollarilla, huhtikuussa 2021. Tämän vuoden puolella device ei ole pelannut yhtään ottelua joukkueensa kanssa, sillä hänen edellinen turnauksensa oli IEM Winter 2021.

Astralis on kärsinyt AWP-pelaajaongelmasta devicen lähdöstä lähtien. Ensin hänet korvasi Philip “Lucky” Ewald, jonka jälkeen hänet korvasi joukkueessa Asger “Farlig” Jensen. Useat pitävät Farligia liian epätasaisena suorittajana Astralikseen.

Devicen pelikunnosta ei ole tietoa, mutta hänen on nähty pelaavan FACEITiä itsekseen syyskuun aikana. Halua palata serverille siis selvästi löytyy.

Device on voittanut Astraliksen kanssa neljät majorit ja hänet on valittu kaksi kertaa major-turnauksen parhaaksi pelaajaksi. Arvostetulle HLTV:n “Vuoden 20 parasta pelaajaa” -listalle hän on päässyt peräti kahdeksan kertaa (2014–2021). Tänä vuonna pääsy listalle on käytännössä mahdotonta, vaikka device pelaisikin loppuvuoden huipputasolla, koska hän ei ole pelannut ensimmäisen yhdeksän kuukauden aikana otteluakaan.

Lähde: Jaxon | Kuva: dev1ce